Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΚΟΛ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2013 και 167 φωτογραφίες-Μέρος Α'

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την Κυριακή ο ΑΚΟΛ τη συνάντηση στίβου ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2013 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.Η συμμετοχή των μικρών αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού περισσότερα από 600 παιδιά έλαβαν μέρος στους αγώνες, χρωματίζοντας με ξεχωριστό κέφι και ζωντάνια το κυριακάτικο πρωινό. Σημαντική ήταν η παρουσία θεατών στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς, όπου βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι του κλασικού αθλητισμού, οι οποίοι μάλιστα έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους εμψυχώνοντας και χειροκροτώντας την προσπάθεια που καταβλήθηκε από τους νεαρούς αθλητές.

Από την οργανωτική πλευρά ο ΑΚΟΛ λαμβάνει για  μια ακόμη φορά άριστα καθώς με όλο το δυναμικό του σε πλήρη διάταξη διεκπεραίωσε με επιτυχία ένα ιδιαίτερα δυσχερές και επίπονο αθλητικό πρόγραμμα που αφορούσε την ταυτόχρονη διεξαγωγή πολλών αθλημάτων, την ταχεία και ακριβή ανακοίνωση των νικητών, τις απονομές και βέβαια ολόκληρη την αόρατη υποδομή που είναι απαραίτητη για την ομαλή και ασφαλή εξέλιξη των αγώνων του κλασικού αθλητισμού.
Στην προσπάθεια αυτή ο ΑΚΟΛ είχε -όπως μας πληροφόρησε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Γωγώ Θεοδώρου-Μπενέτου - τη συμπαράσταση 30 εθελοντών που προσέφεραν καθένας στην ειδικότητά του  ανεκτίμητες υπηρεσίες για την επιτυχή διεξαγωγή ενός σύνθετου μίτινγκ στίβου με τόσο μεγάλη συμμετοχή.
Ενδιαφέρον παρουσίασε η συνάντηση στίβου ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2013 και από αγωνιστικής πλευράς καθώς οι άψογες συνθήκες και ο πολύ καλός καιρός συνετέλεσαν στην επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων από τους νεαρούς αθλητές. Τα αποτελέσματα με τους νικητές ανά αγώνισμα και το δεύτερο μέρος του φωτορεπορτάζ σε σημείωμα που θα ακολουθήσει. Δείτε το Α' Μέρος του ενδιαφέροντος φωτορεπορτάζ.


ΑΚΟΛ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2013 και 167 φωτογραφίες-Μέρος Α'


Δεν υπάρχουν σχόλια: