Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Επίθεση στη viotia

Επίθεση εναντίον της viotia εξαπέλυσε χθες αργά το βράδυ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς Δ. Καλλιαντάσης στην επεισοδιακή και πάλι συνεδρίαση. Ενα από τα πολλά χαρακτηριστικά επεισόδια εξελίχθηκε στην είσοδο του Παλαιού Δημαρχείου 2 ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης όταν μια κυρία μέσης ηλικίας βγαίνοντας από την αίθουσα όπου συνεχιζόταν η διαδικασία είδε τον δήμαρχο Λεβαδέων να καπνίζει και του είπε; "Δήμαρχε είστε για τα πανηγύρια" φέρνοντας σε αμηχανία τον κ. Παπαγγελή ο οποίος το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν " Ναι, ε;" και να μπει βιαστικά στη συνεδρίαση.
Για να επανέλθουμε η viotia βρισκόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο για περισότερες από 2 ώρες όμως ο κ. Καλλιαντάσης επέλεξε να διατυπώσει τα παράπονά του εν τη απουσία της, μη τηρώντας τα προσχήματα ούτε για ζητήματα ηθικής τάξης. Χωρίς επιχειρήματα, χωρίς αντίλογο, χωρίς μέτρο, χωρίς σύνεση ο πρόεδρος του Δ.Σ. γίνεται έρμαιο αλλότριων συμφερόντων αίροντας παράλληλα όλες τις αμφιβολίες για τις μεθοδεύσεις τις οποίες μετέρχεται και τις προειλημμένες αποφάσεις που υλοποιεί εναντίον κάθε παραδεδειγμένης δεοντολογίας και καλοπιστίας.
Φυσικά όσα λέγει ο κ. Καλλιαντάσης εναντίον της viotia αποτελούν εύσημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας για την υπεράσπιση της Λιβαδειάς και του συμφέροντός της κόντρα στα κομματικά φέουδα και τους εκφραστές τους. Και με τον τρόπο αυτό θα τα μνημονεύουμε από εδώ και στο εξής όχι μόνο εμείς στη viotia αλλά κάθε καλοπροαίρετος δημότης της Λιβαδειάς.
Αλλά θα ήταν παράλειψη να μην τονιστεί  ότι η viotia δεν είναι τόσο αφελής  ώστε να αναμένει την τήρηση μιας διαδικασίας σύμφωνης με τη δεοντολογία από τον κ. Καλλιαντάση, ο οποίος έχει τόσες φορές δώσει τα γνωστά δείγματα γραφής. Θα επανέλθουμε.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α Ν Α Ξ Ι Ο Σ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Α Ξ Ι Ο Σ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΦΤ...ΜΟ Η ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΤ...ΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

χαμηλού επιπέδου

Ανώνυμος είπε...

¨Αμα δεν έχεις έργο να παρουσιάσεις σου φταίνε τα ΜΜΕ , παλιό το κόλπο αλλά καλύτερο θα ήταν να συμμορφωθούν

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

θρασυδειλία ή γραφικότητα?

Ανώνυμος είπε...

Δεν κοιτάνε που τα χουν κάνει μαντάρα παντού κι η πόλη έγινε χωριό θέλουν και τα ρέστα; Ή μήπως ενοχλούνται που λέγονται αλήθειες για τα έργα και τις ημέρες τους; Ευτυχώς για εμάς τους πολίτες της Λιβαδειάς υπάρχει η viotia και όχι μόνο τα "παπαγαλάκια" τους.
Συνεχίστε είμαστε μαζί σας για το συμφέρον της πόλης μας άρα και του καθενός ξεχωριστά.

αι είπε...

Η viotia φροντιζει παντα για την τεκμηριωση που απαιτειται ,για οτιδηποτε δημοσιευσει. Ο περι του αντιθετου ισχυρισμος, θα αποτελουσε προσπαθεια συκοφαντησης και συνειδητη διαστρεβλωση των θεσεων και των αγωνων της viotia.Ο κοσμος κρινει και καθε προσπαθεια φιμωσης καταδικαζεται αρδην.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο γιατί η πολιτικη κριτική είναι και τεκμηριωμένη και ακριβοδίκαιη. επιτέλους λίγη συναίσθηση ...!

βοιωτός είπε...

3.27, 4.09, 6.15
Δεν πρόκειται να φιμωθεί η viotia. Απλώς η νοοτροπία ορισμένων παραμένει μικροκομματική παρότι η κοινωνία τους απορρίπτει. Η viotia θα είναι εδώ για να δώσει τη μάχη όπως έπραξε πάντα...