Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Διανομή τροφίμων από Χρυσή Αυγή στη Λιβαδειά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στη Πλατεία του Συνοικισμού στη Λιβαδειά, θα γίνει διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Η διανομή αφορά μόνο Ελληνικές οικογένειες, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητος, στα πλαίσια της δράσεως του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ''αλληλεγγύη στους Έλληνες''.

19 σχόλια:

Μέτοικος είπε...

Στους Αρβανίτες θα δίνουν ή όχι; Το λέω γιατί σ' αυτή την περίπτωση δεν αρκεί απλώς η ταυτότητα
:^)

Ανώνυμος είπε...

Έλα την Κυριακή να δεις, αν θα δίνουν ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να τους δείξουμε μόνο ταυτότητα ή και... γενετικό υλικό;;;

Ανώνυμος είπε...

Δείξε οτι έδειξες στο πασοκόσκυλο που σε διόρισε στο δημόσιο... Ξέρεις εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιες κινήσεις η Χρυσή Αυγή θα φτάσει το 50%.ο κόσμος πεθαίνει παιδιά,καταλάβετέ το.αν και δεν τους ψήφισα ποτέ έως τώρα τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Δέν θα το έλεγα...Ο ¨Ελληνας είναι αχάριστο πλάσμα.Τα συγχαριτήρια σε ποιούς? Σ αυτούς που κατέδοσαν τον παππού μου στον πόλεμο? Δεν νομίζω....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1.10 Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ . ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος του συνοικισμου ξερει απο προσφυγια και πρεπει με την σταση του να αποτρεψει οποιαδηποτε κινηση των νεοναζι της χα η οποια παταει πανω στην εξαθλιωση του ελληνικου λαου.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος του Συνοικισμού, έχει ήδη αγκαλιάσει τη Χρυσή Αυγή και στέκεται στο πλευρό της. Η Χρυσή Αυγή με το Λαό και οι μαρξιστές απέναντι, παρέα με το Καθεστώς και τους λαθροεισβολείς.

Ανώνυμος είπε...

opws leme kai ston ai giwrgh RE NTOU BRWMOSKHLA, FASISTAKIA

Ανώνυμος είπε...

απαξιο να σχολιασω ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ του ενος πιο πανω γιατι τετοιες εξυπναδες και ειρωνιες μονο ενας συγκεκριμενος ακροδεξιος φασιστας θα εκανε ... ΓΙΑΤΙ? γιατι ευτυχως η Λιβαδεια ακομα δεν "αγκαλιαζει" ζωοδη καταστασεις οπως τυπου εσυ εχεις μανα Βουλγαρα σε εξαφανιζω απο προσωπου γης και ας ειναι ο πατερας σου Ελληνας!! Τελος παντων... δυστηχως τα καθικια που μας κυβερνουσαν τοσα χρονια δωσαν το εναυσμα να ξεμυτισουν απο τις σπηλιες τους "οι αρκουδες" του φασισμου ... Τωρα για τον Συνοικισμο... οι χρυσααυγιτες θα πανε να βγαλουν και απο τα σπιτια τους τους Μικρασιατες του 1922 ως "Τουρκοσποροι"???? γιατι μονο αυτο δεν εχουμε ακουσει ακομα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειτε αρεσει σε μερικους ειτε δεν αρεσει η χρυση αυγη καλα το παει.Γιαυτο εχει φτασει τριτο κομμα και παει φουλ για δευτερο.μακαρι να εκαναν ολα το κομματα το ιδιο.Οι αριστεροι ομως κοιτανε πως θα μας φερουν κι αλλους απλυτους στην ελλαδα κι οχι να μοιρασουν κι αυτοι δωρεαν τροφιμα.Ελεος.Μπραβο και παλι μπραβο στη χρυση αυγη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ . ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ???ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΤΕ ? ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ???ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ !!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Ανώνυμος είπε...

ετσι λενε και για την χουντα του Παπαδόπουλου οτι μπηκε "για να βαλει σειρα στην Ελλαδα" και θελουν να μας πουν οτι υπηρχε τοτε βιομηχανια : ναι υπηρχε αλλα με τι ? αφοσον το 70% του ενεργου πληθυσμου ειχε εξαναγκαστει σε μεταναστευση απο ενα αλλο καθεστως του Χιτλερ και του Μεταξα....
φτίαξαν δρόμους : που ? στον ΟΜΑΕΣ Λοκρίδος, Στην Κάρυστο στην Ευβοια ή στον Εβρο ή στον οικισμο κοντα στα Βιλλια.... ναι εκει εχει δρομους αεροδρόμια..... εκει που τους συνεφερε δηλαδη στα οικοπεδα τον στρατιωτικών..!!!! οτι ειχε χρηματικο αποθεμα : απο πότε? και ο Γιωργάκης το 2009 το ιδιο ειχε πει "λεφτα υπαρχουν" την ιδια κουταμαρα εχουν η Γιωργάκιδες ...!!οτι ηταν ισχυρο νόμισμα η δραχμη : τι ισχυ μπορει να εχει ενα νομισμα εν μεσω απανωτων πληθωρισμων την τοτε εικοσετια ....
Αυτα θυμαμαι αυτη την στιγμη τ οποια διατυμπανιζουν οι οπαδοι τους !!! μπορειτε να μου θυμησετε και αλλα για να σας τα καταριψω....
Αυτο επιχειρει να πουλησει και η χα : φυκια για μεταξωτες κορδέλες .... οπως και τότε εκμεταλευεται το ασταθες και διεφθαρμενο πολιτικο σκηνικο !!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΖΩΜΑΤΑ !!! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10 % ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ 20 ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΙΨΕΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΘΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ . ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ . ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ !!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΝΑ . ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΧΙΚΟ . ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ . ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΘΕΣΙΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμε 11/21/2012 1:10 π.μ.
ο παππούς σου κρυβόταν στα βουνά λήστευε,βίαζε χώριζε παιδάκια από τους γονείς του.και μετά από αυτά αιματοκύλησε την πατρίδα μας για να την μετατρέψει σε σωβιετικό προτεκτοράτο.Σύντροφοι περαστικά σας..

Ανώνυμος είπε...

ρε καταλαβε ενα πραγμα σε τρεξαμε μια φορα οταν ηρ8ες στην λιβαδεια τωρα δεν εχει τρεξιμο εχει ξυλο πουτανες φασιστες στον συνοικισμο μενω και ποτε δεν σας ψηφισαμε φασιστακια...εχουμε 2 φασιστεσ εδω αλλα κανοθν τουμπεκι γιατι εδω στον συνοικισμο δεν 8α ξεχασουμε ποτε πως οι φασιστες σκωτωναν τους δικους μας ρουφιανοι του πασοκ και νδ ειστε ρε ΒΛΑΚΕΣ.



ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/blog/article/603279


ayta einai ta logia proin syntrofou sas....koita na deis pws allazoun ta pragmata.kapoioi ekei mesa mporei kai na xoun arxidia.par oti e8nikisths mpravo tou pou ta eipe.

Ανώνυμος είπε...

αναρχία πασοκάρα και ζωή...και τώρα σύριζα...

http://www.thermopilai.org/content/o-anarkhikos-kountardas-anoigei-stoma-tou-kai-milaei-gia-praktores-kai-gia-khrematodoteseis