Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Συνέχεια κατάληψης στο Δημαρχείο Λιβαδειάς ως Παρασκευή




Τη συνέχιση της κατάληψης στο Δημαρχείο Λιβαδειάς ως Παρασκευή αποφάσισε η -μαζική- Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον Δήμο που συνήλθε στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας την Τρίτη. Οι εργαζόμενοι -σε τεταμένη ατμόσφαιρα- έλαβαν ακόμη κάποιες ενδιαφέρουσες αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή της πόλης. Ετσι εθελοντές από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων θα συλλέγουν τα απορρίμματα από σχολεία, νοσοκομεία και λαϊκές αγορές κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Επίσης θα παρέχονται κατ' εξαίρεση τα πιστοποιητικά για ασθένεια, γάμου και θανάτου καθώς και θα εξυπηρετηθούν περιπτώσεις που αφορούν τα προνοικά επιδόματα. Μετά τη συνέλευση οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν μαζική και δυναμική πορεία προς το Δημαρχείο όπως βλέπετε στις φωτογραφίες (κάντε κλικ πάνω τους για μεγέθυνση). Τέλος υπάρχει σκέψη για αυριανή παρουσία των εργαζομένων στην εορτή της Λιβαδειάς, στην περιφορά της εικόνας, με σιωπηρή διαμαρτυρία και την ύψωση πανό.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για πολλους απο τους διαμαρτυρόμενους το δημόσιο είναι δεύτερη και ελαφριά έως ανύπαρκτη δουλειά

Ανώνυμος είπε...

Η Τρόικα ξεκίνησε τη διαθεσιμότητα από τους ΟΤΑ
γιατί μετά από μελέτη έγινε φανερό ότι αποτελούν μια από τις κύριες εστίες διαφθοράς και ρουσφετολογίας, καθώς δεν έχει προσληφθεί κανείς μέσω ΑΣΕΠ αλλά μέσω του γνωστού σε όλους μας τρόπου.

Μέτοικος είπε...

@ 11:00 μμ

Τότε θα έπρεπε να ξεκινήσει από τους Δημάρχους και τους παρατρεχάμενούς τους. Δεν καταπολεμάς τη διαφθορά και το ρουσφέτι απολύοντας μια υπάλληλο του πρωτοκόλλου.

Ανώνυμος είπε...

Λέω, μήπως οι απολύσεις πρέπει να ξεκινήσουν από τους δημάρχους που ορίστηκαν ως υποψήφιοι με το ΧΡΗΣΜΟ ...... των ............... ;

Ανώνυμος είπε...

@ μέτοικος 11.17μμ
συμφωνώ για τους Δημάρχους γιατι αυτοί διόρισαν αυτούς που τώρα τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Όμως ως πότε θα πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι
τους διορισμούς των κολλητών , των φίλων, των κουμπάρων, των πελατών-ψηφοφόρων δηλαδή από τους δημάρχους;
Η μόνη δίκαιη λύση είναι να τεθούν σε διαθεσιμότητα όλοι και να αξιολογηθούν μέσω ΑΣΕΠ.
Όσοι επιτύχουν να προσληφθούν ξανά. Γιατί όταν λέμε να μην απολυθεί κανείς από όσους διορίστηκαν παράνομα
νομιμοποιούμε και τα ρουσφέτια και τη διαφθορά και τους δημάρχους και τους παρατρεχάμενους τους.