Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Επεκτείνονται οι καταλήψεις

Σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και τις υπηρεσίες καθαριότητας, αποφάσισε να επεκτείνει τις καταλήψεις η ΠΟΕ ΟΤΑ από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθούν οι καταλήψεις που πραγματοποιούνται, ήδη, σε δημαρχιακά κτίρια της χώρας, ενώ, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων. Επίσης, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 11 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή. Σε ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους δημάρχους να αναστείλουν άμεσα τη λειτουργία των δήμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι απαραδεκτο μια κοινωνικη ομαδα να κρατα " όμηρο " όλους τους πολίτες. οι υπάλληλοι καθαριότητας "απειλούν'" πλέον την δημόσια υγεία. όλοι οι εργαζόμενοι ποδοπατηθήκαμε. έλεος.

και κάτι άλλο ... στη ΛΙΒΑΔΕΙΑ την ανακύκλωση δεν την κάνει ιδιώτης; γιατί δεν τα μαζεύει τα απορρίματα ανακύκλωσης;

Ανώνυμος είπε...

Όταν και οι 2 γονείς δουλεύουν αναγκαστικά αφήνουν τα παιιδά τους στον παιδικό.Όταν γίνει κατάληψη από τους αριστερούς επαγγελματίες συνδικαλιστές που θα πρέπει να τα πάνε ?

Ανώνυμος είπε...

στις χωματερες αυτη ειναι η αξια των ψευτοσυνδικαλιστων ...!!!! πρεπει να κατανοουμε την ελευθερια μας για απεργια αλλα μεχρι εκει που δεν παραβιαζουμαι την ελευθερια του συμπολιτη μας ... απλα οι δημοσιοι υπαλληλοι κοιτανε μονο τον κωλο τους ...!!!