Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ViotiaBusiness Quiz!!! Μαντέψτε και κερδίστε!!!



Μία από τις επιχειρήσεις που έχουν καταχωριστεί ήδη στον μεγάλο επαγγελματικό οδηγό www.ViotiaBusiness.gr μας πληροφόρησε ότι έκλεισε ήδη μια πολύ μεγάλης οικονομικής αξίας δουλειά μέσω της εξελιγμένης διαδικτυακής πλατφόρμας ViotiaBusiness σε νομό της Νότιας Ελλάδας.
Με την ευκαιρία αυτή το ViotiaBusiness.gr οργανώνει ένα μικρό κουίζ για το Σαββαροκύριακο με τους εξής όρους:
Οποιος μαντέψει ποια επιχείρηση από όσες είναι καταχωρισμένες στο www.ViotiaBusiness.gr έκλεισε τη μεγάλη δουλειά κερδίζει μια 3μηνη δωρεάν καταχώριση στο ViotiaBusiness.gr. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αναγνώστες της ανακοίνωσης αυτής που μπορούν να συμμετέχουν με 2 συνολικά απαντήσεις οι οποίες θα αποσταλούν με 2 διαφορετικά ηλεκτρονικά μηνύματα.
Στείλτε τις απαντήσεις σας στο e-mail info@viotiabusiness.gr.
O νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη Παρασκευή. Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι του ενός νικητές νικητής θα ανακηρυχθεί εκείνος που απέστειλε νωρίτερα το e-mail με τη σωστή απάντηση. Γι' αυτό βιαστείτε να απαντήσετε  στο info@viotiabusiness.gr και στην ερώτηση:

Ποια εταιρεία από όσες  είναι καταχωρισμένες στο www.ViotiaBusiness.gr έκλεισε μια  μεγάλη δουλειά μέσω του  www.ViotiaBusiness.gr;

 Το www.ViotiaBusiness.gr προτίθεται να καθιερώσει συχνά επιχειρηματικά QUIZ έχοντας αταλάντευτο στόχο τη ολόπλευρη υποστήριξη  των επιχειρήσεων στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι η εποχή του διαδικτύου πλέον. Οι σοβαροί επιχειρηματίες θεωρούν απαραίτητη την προβολή τους μέσα από αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φυσικό το βρίσκω. Ένα σοβαρό και χρηστικό site αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση. Κι απ΄ότι έχω δει, το viotiabusiness.gr έχει πολλά πλεονεκτήματα. Και η επιτυχία αυτής της επιχείρησης είναι ένα δείγμα της απήχησής του.