Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Προειδοποίηση διακοπής νερού σε συνταξιούχο για 27,50 ευρώ από τη ΔΕΥΑΛ!

Μετά από αυτό: Καταγγελία Κοτσικώνα για διπλασιασμό τιμών νερού στον Δήμο Λιβαδειάς η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΔΕΥΑΛ ξαναχτυπά:
Οπως βλέπετε σήμερα επικόλλησε "προειδοποίηση διακοπής" για λογαριασμό 27,50 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχο συμπολίτη μας. Φυσικά πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση αναλγησίας από τον ευρύτερο Δήμο Λεβαδέων προς τους αδύναμους και τους ανήμπορους.
Οι δικαιολογίες θα περισσέψουν: η νομιμότητα, τα "αντοέκαναν όλοι" και τα άλλα άθλια επιχειρήματα των τοπικών εκπροσώπων (που εμείς πληρώνουμε) οι οποίοι έχουν χάσει -εκτός από την προ πολλού απολεσθείσα σοβαρότητα και-  την επαφή με την κοινωνία.

Αλλά η πραγματικότητα επιμένει: οι φτωχοί συνθλίβονται, περιθωριοπούνται και διώκονται για να συντηρηθεί το κομματικό κράτος και οι προκλητικές σπατάλες των αιρετών και των διορισμένων. 
Φυσικά η κατάληξη δεν θα είναι καλή. Για όλους...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ !!!!ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ???? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ !!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά που φαίνεται ότι είναι συνταξιούχος;

Ανώνυμος είπε...

Η Λιβαδεια με τα πολλα νερα της οποιας ο δημαρχος δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα ζηταει αυξηση της τιμης του νερου την στιγμη που σε αλλες πολεις της ελλαδασ γινεται μειωση της τιμης ανα κυβικο . εισαστε για κλαματα ολοι σας αντε παραιτηθειτε και δρομο στα χωρια σασ

Ανώνυμος είπε...

το προβληνα σου καλοθελητη ανωνυμε 8΄34 ειναι αν ειναι συνταξιουχος΄

Ανώνυμος είπε...

παπαγγελης ο δικος μας ανθρωπος,ο ανθρωπος της διπλανης μας πόρτας.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 4.05 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ??? ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ??? ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ !!!!ΕΔΩ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ !!!!ΟΥΣΤ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΣΕ ΑΛΛΑ BLOK ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ?????
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ !!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ ΖΩΑ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ )ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ???????ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΒLOK ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΝΕΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!