Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Λεβαδέων και η viotia

Η αναμενόμενη πιστοποίηση της ολοκληρωτικής χρεωκοπίας του προγράμματος Καλλικράτης και των εισηγητών του στη Βοιωτία υπήρξε η ψήφιση κατά πλειοψηφία από το δημοτικό Συμβούλιο την προηγούμενη Δευτέρα του προϋπολογισμού του Δήμου Λεβαδέων.
Ο νέος προϋπολογισμός είναι όπως όλοι -εκτός της δημοτικής αρχής γνωρίζουν- εικονικός σε σχέση με τους κρατικούς πόρους που υποτίθεται ότι θα εισπραχθούν και που περικόπτονται αγρίως λόγω Μνημονίου. Είναι αντιαναπτυξιακός, μίζερος, χωρίς όραμα, δίχως φαντασία και επιπλέον αποτελεί μνημείο παρατυπίας με υποχρεωτικές προβλέψεις που δεν τηρήθηκαν και θεσμικές διαδικασίες που δεν ακολουθήθηκαν.
Οι προβλέψεις για κοινωνικές δαπάνες σε μια τέτοια χρονιά μπορούν να προκαλέσουν γοερά κλάματα, το ίδιο και οι χρηματοδοτήσεις για αθλητικές και συλλογικές δραστηριότητες.
Αν κάποιος "ήρωας" επιχειρούσε σύγκριση των όσων ψηφίστηκαν τη Δευτέρα  με το προεκλογικό πρόγραμμα και τις υποσχέσεις του δις χρισμένου από το ΠΑΣΟΚ κ. Παπαγγελή θα κατέληγε ήδη από την πρώτη χρονιά της νέας δημοτικής αρχής σε κλαυσίγελω αφού εδώ έχουμε εμφανώς επανάληψη -σε μικροκλίμακα- του κωμικοτραγικού αλλά και καταστροφικού "Λεφτά υπάρχουν"!!!
Εξάλλου εφιάλτη για τη δημοτική πλειοψηφία φαίνεται ότι αποτελεί η viotia. Στη συνεδρίαση της Δευτέρας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας φωτογράφησε "το μεγάλο site της περιοχής"  τη viotia, υποστηρίζοντας ότι προβάλλει συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο και απορρίπτει άλλους.
Φυσικά αυτό είναι ανυπόστατο και ψευδές.
Η viotia δημοσιεύει ό,τι αξίζει να δημοσιευτεί. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι.
  

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι το γνωρίζουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να καταγγέλουν οι της πλειοψηφίας, θα έπρεπε να παραδειγματιστούν από τους δύο Δημάρχους της γειτονικής Ιταλίας που παραιτήθηκαν από τους μισθούς τους για την Ελλάδα. Το όραμα των βολεμένων του καλλικρατικού Δήμου της Λειβαδιάς είναι να παίρνουνε τους παχυλούς μισθούς τους και να λένε πως κάνουνε φιλανθρωπία μοιράζοντας 600 σακούλες με τρόφιμα. Σα δε ντρέπεσται ελεεινά κομματικά ανδρείκελα. Το κομματικό σας κράτος καταρρεέι και εσείς καταρέετε μαζί του. Δεν διαθέτετε λίγη τσίπα ούτε καν τη στοιχειώδη πονηριά, για να παραταιθείτε έστω από ένα μέρος των μισθών σας. Δεν έχετε καταλάβει ότι σε λίγο δεν θα μπορείται να κυκλοφορείται από το φτύσιμο που θα τρώτε; γιατί κανένας δεν θα χαλαλίζει για πάρτι σας αυγά ντομάτες ή γιαούρτια, έχουμε και παιδιά να θρέψουμε.

Ανώνυμος είπε...

η βοιωτια έγινε και παραμένει το μεγαλύτερο σάιτ ακριβώς επειδή δημοσιεύει ό.τι αξίζει και όχι τους πολιτικάντηδες παντός χρωματος και καιρού που μας έφτασαν εδώ σ αυτά τα χάλια και που ακόμα και σήμερα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προβολή
ελπίζουμε να μην το αλλάξει τώρα γιατί θα πάει στον πάτο μαζί τους....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !!ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 6 ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ . ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!!!! ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ !!!!ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ? Η ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ? ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ . ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ . ΟΥΣΤ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρεοκόπησε Καλλικράτης. Η Ελλάδα χρεοκόπησε. Αν δεν υπήρχε ο Καλλικράτης εφ όσον υπάρχει το μνημόνιο πάλι θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

telika gia to karnavali poios plirose?????