Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο το πάρτι μασκέ του 8ου Δημοτικού Λιβαδειάς

8ο Δημοτικό Σχολείο

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων


Αγαπητοί γονείς

Το Δ.Σ. του Συλλόγου του Σχολείου μας, με την ευκαιρία της Αποκριάς αποφάσισε να πραγματοποιήσει Party μασκέ το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο RODON PALACE (8ο χλμ Λιβαδειάς-Κάστρου) και ώρα 5:30 μμ, ευθυγραμίζεται στα πλαίσια της δέσμευσής μας για κοινωνικοποίηση της μαθητικής κοινότητας και την περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων των μελών της (μαθητών, γονέων & εκπ/κών.

Η κίνησή μας αυτή αποτελεί πρόταση ενεργούς συμμετοχής και προτροπή διασκέδασης, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τις έννοιες και τα προβλήματα που διερχόμαστε.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το πλαισιώσουν ο Clown Perlito και η παρέα του, πραγματοποιώντας tricks, παιγνίδια, ταχυδακτυλουργικά, κ.α. Επίσης η ομάδα των παιδιών του σχολείου μας που θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Δήμου, θα χορέψει το παραδοσιακό «Γαϊτανάκι».

Θα διατεθούν προσκλήσεις με τιμή 5 € για κάθε άτομο, η οποία θα περιλαμβάνει ένα αναψυκτικό ή καφέ φίλτρου ή ποτήρι κρασί συνοδευόμενο με snacks και τυροπιτάκια. Υπάρχει η δυνατότητα και ποτού για τους μεγάλους καταβάλλοντας extra τίμημα 3 € στο bar.

Η προμήθεια των προσκλήσεων θα γίνεται από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και στην είσοδο του κέντρου την ημέρα της εκδήλωσης.

Επίσης θα υπάρξουν δώρα τα οποία έχουν αγοραστεί από το σύλλογο ή έχουν παραχωρηθεί από χορηγούς και θα διατεθούν μέσω λαχειοφόρου αγοράς.


Σας περιμένουμε λοιπόν (γιατί όχι) μασκαρεμένους αλλά φορώντας απαραίτητα την καλή σας διάθεση. Συγγενείς και φίλοι της σχολικής μας κοινότητας θα είναι ευπρόσδεκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: