Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Οι Small Blues Trap την Παρασκευή στην Αστραδενή


Η μουσική σκηνή της Αστραδενής στην τελευταία μουσική εκδήλωση του 2011, με χαρά φιλοξενεί τους Small Blues Trapένα σημαντικό μουσικό σχήμα (όχι μόνο για τον τόπο) αλλά κυρίως για την ελληνική σκηνή της Blues.

Οι Small Blues Trap αναμιγνύουν το πάθος τους για τα blues - που είναι και το πρωτογενές υλικό των συνθέσεών τους - με στοιχεία από άλλα μουσικά ιδιώματα. Αυτό προσδίδει στην μουσική τους ένα εξαιρετικά προσωπικό, αναγνωρίσιμο και μοναδικό ήχο που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ρετρό, ούτε αναλώνεται σε παρατραβηγμένους νεωτεριστικούς επηρεασμούς.Οι Small Blues Trap δεν είναι κάποιοι απλοί μεταπράττες, αλλά ένα σχήμα που θέλει να καταγράψει την προσωπική του άποψη στο χώρο, με τόλμη και φαντασία.

Η μουσική τους είναι φτιαγμένη για εκείνους που αισθάνονται το κάλεσμα της ανάγκης για έκφραση των ανθρώπινων συναισθημάτων... αγάπη, πόνος, εγκατάλειψη, χιούμορ, στέρηση, προδοσία, γέλιο, θυμός, πάθος, θλίψη... και γενικότερα τον απόλυτο ανθρώπινο ψυχισμό, την κοινή συνισταμένη όλων των συνανθρώπων μας. Όλα αυτά αντιπροσωπεύονται και εκφράζονται μέσα από τα διαχρονικά σταυροδρόμια του blues που όχι μόνο εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά και να εμπνέουν νέους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: