Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Οι υποψήφιοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

Ο Τύπος της Κυριακής δημοσιεύει ρεπορτάζ για τους πιθανούς υποψηφίους στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εκλογές. Για τη Στερεά Ελλάδα αναφέρει: ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βοιωτία ο Ανδρέας Κουτσούµπας δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος, ενώ ακούγονται τα ονόµατα του περιφερειακού συµβούλου Γιάννη Καράµπελα, του Παντελή Φραγκούλη, του Τάσου Ιγγλέζου και του Λουκά Υπερήφανου.
Στην Εύβοια, µε τους εν ενεργεία βουλευτές Κώστα Μαρκόπουλο και Σίµο Κεδίκογλου οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται: οι πληροφορίες µιλούν για το δήµαρχο Ιστιαίας Χριστοφή Ζάχο, τη Σίσσυ Λαΐου, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σταµάτη Γκάβαλη και το γιατρό Γιώργο Χαλιώτη.
Στη µονοεδρική Ευρυτανία πολύ πιθανή είναι η υποψηφιότητα του Κώστα Κοντογιώργου, πρώην πολιτικού φίλου της Ντόρας Μπακογιάννη.
Στη Φθιώτιδα το «γαλάζιο» τοπίο αλλάζει µετά τη «µετακίνηση» του Θανάση Γιαννόπουλου στη Β’ Αθηνών. Ο Χρήστος Σταϊκούρας παραµένει και προστίθενται οι Νίκος Σταυρογιάννης, Γιάννης Μπρεκουλάκης, Ελένη Τσεκούρα και Ελένη Μακρή.
Στη Φωκίδα το ψηφοδέλτιο ανανεώνεται µε την είσοδο του δηµοσιογράφου Σπύρου Τρίψα (ΕΠΙΚΑΙΡΑ), ενώ πληροφορίες αναφέρουν ως υποψήφιο τον Κώστα Παπαθανασίου. Λείπουν οι πάλαι ποτέ αρχηγοί της αγροτιάς. Δεν είναι και λίγο..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη Βοιωτία θα υπάρξει πλήρης ανανέωση,κατά τη γνώμη μου.
Και καλά θα κάνει ο Σαμαράς. Την αποστροφή των πολιτών προς την πολιτική, ίσως μετριάσει η ανανέωση των ψηφοδελτίων.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ΝΔ χτενίζεται...
Δε θέλουμε άλλους σωτήρες! Νισάφι πια!

Ανώνυμος είπε...

Κουτσούμπας , Καράμπελας, Υπερήφανος, κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΦΡΕΣΚΑΔΑ, ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν βγήκε ο ΣΑΜΑΡΑΣ πολλοί ήλπιζαν πως θα αλλάξει τα βαρίδια. Δυστυχώς δεν μπορεί απο ότι φαίνεται σε τοπικό επίπεδο να πετάξει εκτός όσους ευελπιστούσαν στην ανέλιξη τους μέσω της κομματικής επετηριδας. Μια απο τα ίδια λοιπόν. Η κοινωνία δεν θέλει νέους (Γιάννη 43 Μαίων) θέλει νέα μυαλά και καθαρούς ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια απέχουν συνειδητά απο αυτο το μικροπολιτικό παζάρι της μεταπολίτευσης. Αντι λοιπόν για υπερήφανο, κουτσό, φραγκο, ιγγλεζο ή καραγκιοζη θα ψηφίσουμε για άλλη μια φορά λευκό.

Ανώνυμος είπε...

O Λιαρογιάννης κόπηκε?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως η ανανέωση θα γίνει. Χρειάζεται από όλους μας ωριμότητα και καλή πίστη.
Είναι μεγάλο βήμα να αφήσει έξω τους παλιούς ο Σαμαράς! Δε θα εφαρμόσει επετηρίδα, αλλά θα κρίνει τους ενδιαφερομένους αξιοκρατικά.