Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αποδίδει η πίεση των πολιτών για το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς

Φαίνεται να αποδίδει η πίεση του Συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς, του περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ και της viotia για την άμεση επαναλειτουργία του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς. Οπως μας πληροφορεί δελτίο Τύπου από το γραφείο του βουλευτή κ. Τόγια το ΞΕΝΙΑ παραχωρήθηκε στον Δήμο Λεβαδέων. Ασφαλώς θα αναμείνουμε την ολοκλήρωση των πληροφοριών. Πάντως σαν πρώτο σχόλιο φαίνεται ότι ο κ. Τόγιας ακολουθεί τη ΒΟΙΩΤΙΑ: όταν έγινε η εκδήλωση (δείτε http://viotia.blogspot.com/2011/02/blog-post_817.html)για το ξεχασμένο από όλους ΞΕΝΙΑ τότε έγιναν και οι πρώτες ενέργειες του κ. Τόγια προς την ΕΤΑ. Κατόπιν όλα σταμάτησαν μέχρι που η viotia επανέφερε πριν από λίγες ημέρες τη θρυλική (κατά τη διάρκεια του σχεδόν τετραετούς αγώνα της για την επανλειτουργί του ΞΕΝΙΑ) υπογραφή "Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να επαναλειτουργήσει". Η υπογραφή αυτή της viotia από το 2008 (εποχές που ορισμένοι δεν ήξεραν πού πέφετι το ΞΕΝΙΑ) αναδεικνύει την απήχηση στους Λιβαδείτες της προσπάθειας για την επαναλειτουργία του ΞΕΝΙΑ του συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς, του περιδικού ΒΟΙΩΤΙΑ και της viotia που όντως είναι εντυπωσιακή. Καθημερινά Λιβαδείτες δηλώνουν με κάθε τρόπο την υποστήριξή τους στον σύλλογο Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς και το αναμφισβήτητο αυτό γεγονός λειτούργησε φαίενται αφυπνιστικά για τον κ. Τόγια. Καλό είναι αυτό και καλύτερο αν ο κ. Τόγιας δείξει την ίδια ευαισθησία και στα άλλα σημαντικά ζητήματα και πρωτοβουλίες του συλλόγου Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς, όσων έχουν ήση αναληφθεί και όσων πρόκειται να αναληφθούν. Δείτε την ανακοίνωση.

Β.ΤΟΓΙΑΣ: ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
 Σε συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ του Βουλευτή Βοιωτίας Βασίλη Τόγια του Δημάρχου Λεβαδέων Νίκου Παπαγγελή και της Διοίκησης των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων Α.Ε, ολοκληρώθηκε η παραχώρηση και παραδόθηκε το «ΞΕΝΙΑ» στο Δήμο.
Το ΞΕΝΙΑ , αυτό το σημαντικό στολίδι της πόλης ήταν πάντα βασικό αίτημα των πολιτών και των φορέων να επιστρέψει στο Δήμο.
 Αποτελεί ένα σημαντικό πόλο τουριστικής ανάπτυξης τόσο για την πόλη όσο και για την ευρύτερη περιοχή.
 Το σύνολο των υποδομών του, εγγυάται ένα ελκυστικό υπόβαθρο για πολλαπλές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.
 Εναπόκειται πλέον στις γρήγορες ενέργειες της Δημοτικής Άρχής, ώστε να αξιοποιηθεί και να επαναλειτουργήσει το συντομότερο.

Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να επαναλειτουργήσει.

10 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Να σημειώσω εδώ -στα σχόλια- ότι αποτελεί τεράστια παράλειψη του Τόγια που δεν ενημέρωσε τουλάχιστον τον Σύλλογο Οι Φίλοι του ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς αλλ΄ακαι άλλους φορείς για τις επαφές του.

Ασφαλώς το Δ.Σ. των Φίλων του ΞΕΝΙΑ θα ζητήσει επίσημη ενημέρωση από το βουλευτή Βοιωτίας αλλά φυσικά η παράλειψη χρεώνεται στον Τόγια.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο παιδιά!
από τότε που αναλάβατε το θέμα τρέχουν και δεν φτάνουν και δεν αμφιβάλλει κανένας στην πολη αυτή ότι αν τους αφήνατε σε ησυχία το ΞΕΝΙΑ θα είχε θαφτεί οριστικά!

είμαστε μαζίσας για να πιέσουμε ακόμα περισσότερο γιατί ανήκει σε εμάς ενώ για τους αρμόδιους διαχρονικά είναι αδιάφορα τα αιτήματα των πολιτών καθώς
προτιμούν να κάνουν μόνο για
τον εαυτό τους και τις ακολουθίες τους...

βοιωτός είπε...

3.24
Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Το πιστοποιούν οι ημερομηνίες και άλλα που θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.
Φυσικά η πίεση θα μεγαλώσει προς τους αιρετούς για να περισωθί ότι μπορεί ακόμη να περισωθεί από τη λαίλαπα των ταγών, τρόμαρα τους...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο blog και στο σύλογγο για την επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

να θυμισω σε μερικους πως ο συλλογος κ το blog υπηρχε κ στην "λαμπρη" θητεια τσιφη δεν εγινε τωρα, αλλα δν ειδαμε να ειχε ιδιαιτερο ζηλο για το ΞΕΝΙΑ τοτε...

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια χρεώνεται στον Τόγια η παράλειψη!!! Έπρεπε να ενημερώσει το σύλλογο.

Ανώνυμος είπε...

Να θυμίσω κι εγώ επειδή το παρακολουθουσα από την αρχή το μπλογκ αυτό ότι τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν το 2007-2008 επί δηαμρχίας Τσιφή και το μότο ήταν το ίδιο με τώρα.
Επίσης πως ο σύλλογος ιδρύθηκε πολύ πρόσφατα.
Κάποιος που θέλει να "θυμίζει" στους άλλους θα πρέπει να θυμάται καλά και να μην λέει ανακρίβειες.

βοιωτός είπε...

@4.27
Μην ασχολείσαι με καραγκιόζηδες. Η μιζέρια τους δημιουργεί προβλήματα συμπεριφοράς και διαταραχές μνήμης.
Θα τους περάσει, θα συνηθίσουν. Αλλά κι αν όχι η άποψή τους δεν αφορά παρά λίγα τσιράκια.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει είπαμε ότι έχουν πρόβλημα μερικοί αλλά να φτάνουν σε τέτοιο σημείο μικροψυχίας για να μην πω τίποτα χειρότερο όταν όλα τα στοιχεία είναι στο φως και όταν όλοι ξέρουν την αλήθεια , που είναι να απορεί κανείς με το πόσο εκτίθενται και δεν το καταλαβαίνουν κιόλας.Θλιβερά πράγματα και ανεπίτρεπτα. ΄Τέλος πάντων η επιτυχία μένει και προχωράτε μπροστά.

( ανώνυμος 4.27)

Mary Anastasiou είπε...

Συγχαρητήρια στο blog και στο σύλογγο για την επιτυχία