Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Το Χριστουγεννιάτικο Τσάι στην Εστία Μητέρας και 8 φωτογραφίες

Με μεγάλη προσέλευση αλλά κυρίως με πλατειά χαμόγελα δόθηκε την Κυριακή το Χριστουγεννιάτικο Τσάι που διοργάνωσε η Εστία Μητέρας, όπως κάθε  χρόνο για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. 
Η κ. Τσιτσοπούλου, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας Μητέρας στο σύντομο χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ άλλων: «Η πρόσκληση και η συγκέντρωση για ένα χριστουγεννιάτικο τσάι όπως το αποψινό, έχει σκοπό να μπορέσουμε μέσα σε μια όμορφη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, να έρθουμε πιο κοντά, αφήνοντας για λίγο τις σκέψεις και τις έγνοιες της καθημερινότητας. Αυτό άλλωστε είναι και το κύριο μέλημα της Εστίας Μητέρας, η συνδρομή στον συνάνθρωπο, όπως έλεγε η αείμνηστη πρόεδρός μας. Μια συνδρομή που δεν εξαντλείται ούτε εννοείται μόνο σε υλικές παροχές", και συνέχισε: "Σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα, με ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι και ωραία γλυκά, που ετοίμασαν οι κυρίες του διοικητικού συμβουλίου, θα νιώσουμε στην καρδιά μας τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που προσφέρουν οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Αυτές τις άγιες μέρες κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος, γιατί πάντα θα υπάρχει μια εστία αναμμένη που θα γεμίζει την καρδιά του με φως, ελπίδα και αγάπη. Γιατί το αστέρι της Βηθλεέμ θα φωτίσει και πάλι τις καρδιές μας και η γέννηση του Χριστού θα σημάνει για όλους μας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια ευχάριστη βραδιά, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και μια ακόμη πιο καλή και ειρηνική χρονιά"...
Η Εστία Μητέρας βράβευσε τον πατέρα Αθανάσιο Χρυσούλα  για την πολύχρονη συμπαράστασή του στο έργο της όπως και την πρεσβυτέρα κ. Ευαγγελία Χρυσούλα η οποία παρέλαβε  το σήμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Γυναικών Υπαίθρου. 
Το σήμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Γυναικών Υπαίθρου στην οποία η Εστία Μητέρας ανήκει από το 1963,  στην ίδια εκδήλωση παρέλαβαν για την αρωγή τους στους σκοπούς του Ιδρύματος οι κυρίες: Αγνιάδου Βούλα, Ελευθεριάδου Φοίβη, Χέβα Μαίρη και Χέβα Νάνσυ, Κεχαγιά Έρη, Βαρουξή Λουκία, Καραγιαννάκη Μαρία, Ζαχείλα Κατερίνα, Κουρουμπέτση  Νατάσα, Κουρούμπαλη Λένα, Κύτρα Μαριάννα, Ζάχαρη Πόπη όπως  και οι κυρίες Τσιφή Ιωάννα, Κυριακοπούλου Τασία, Ζώνα Παναγιώτα, Δασοπούλου Ευαγγελία που εργάζονται στην Εστία Μητέρας.
Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Το Χριστουγεννιάτικο Τσάι στην Εστία Μητέρας και 8 φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: