Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Την παραίτηση των διοικήσεων όλων των νοσοκομείων ζήτησε ο υπουργός Υγείας

Την παραίτηση των διοικήσεων όλων των νοσοκομείων της χώρας μέχρι της 30 Απριλίου ζήτησε ο Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και μάλιστα με προσωπικά e-mails που απέστειλε στον καθένα ξεχωριστά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός ζητά από τους διοικητές και τους υποδιοικητές των νοσοκομείων να υποβάλλουν τις παραιτήσεις μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα, ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για την ως τώρα προσφορά τους.
Το σχετικό έγγραφό του, οποίο φέρει ημερομηνία Πέμπτη 16 Απριλίου και αριθμό πρωτοκόλλου Οικ. 2589
Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Υγείας είχε θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Οι επικεφαλής των νοσοκομείων είχαν αναφέρει ότι ενημερώθηκαν από τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών ότι στο υπουργείο Υγείας αναμένονταν οι παραιτήσεις τους ωστόσο κύκλοι της νέας ηγεσίας της υπουργείου υποστήριζαν ότι αυτό που προείχε ήταν η αξιολόγηση των διοικητών.
Πηγή: http://www.koutipandoras.gr/article/138373/tin-paraitisi-ton-dioikiseon-olon-ton-nosokomeion-zitise-o-ypoyrgos-ygeias

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τsitsirigkos is coming... OMG!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν κανουν τους δυσκολους ξερω καποια που μπορει να τους απολυσει

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργική ασάφεια μεσω παραιτησης ;

Ανώνυμος είπε...

Να τους απολύσει οπως η Γιούλα !

Πρώτη φορά αριστερά με ακροδεξιό συνέταιρο

Χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Να αλλάξουν αμεσα οι διοικήσεις και δια μαγείας θα λυθούν ολα τα προβληματα

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ο Τόγιας θα κανει μάνα αν μπει ο Τσι-Τζι

Ανώνυμος είπε...

Ενώ θα έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα με προσλήψεις προσωπικού και στελέχωση των ιατρείων στις κοινότητες αυτοί αλλάζουν τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων. Με λίγα λόγια θα προσλάβουν τα δικά τους τα παιδιά και από ουσία τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

8:34 τώρα το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Κι αν τους απολύσουν πριν την λήξη της σύμβασής τους, θα τους καταβάλλουν αποζημιώσεις παχυλές, οι οποίες θα επιδικαστούν με δικαστική απόφαση! Δηαδή πάλι θα πληρώνουμε !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ !!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!! ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!1