Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Και πάλι για τους δρόμους τη Λιβαδειάς



του Δημήτρη Λάμπρου
















Σοβαρά προβλήματα στους εποχουμένους συνεχίζει να προκαλεί η κακή κατάσταση των οδοστρωμάτων στη Λιβαδειά. Ο αναγνώστης μας Κων. Κωτσόπουλος παραλίγο να τραυματιστεί σήμερα στη οδό Δελφών ενώ το αυτοκίνητό του έχει υποστεί σημαντικές ζημίες. Δείτε τι καταγγέλλει:

" Σήμερα το απόγευμα μπαίνοντας στην Λιβαδειά απ την είσοδο του ΕΠΑΛ (της Tεχνικής Σχολής) κοντά στο ύψος του Μπασιάκου ένα φρεάτιο έχει βουλιάξει στον δρόμο επειδή δεν έχει χαμηλό φωτισμό και τα φώτα του αυτοκίνητου αντανακλούσαν δεν μπορούσα να δω ότι το φρεάτιο ήταν σε αρκετό βάθος με αποτέλεσμα να κλατάρουν τα δυο δεξιά λάστιχα. Μπορεί να έχω πάθει μεγαλύτερη ζημιά θα δείξει αύριο στο συνεργείο. Αν δεν είχα ταχύτητα πολύ χαμηλότερη του ορίου θα μπορούσα να είχα χτυπήσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η καταγγελία μου είναι ουσιαστικά για το Δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και αναγκάζομαι να πληρώσω τώρα τα κερατιάτικα μου. Η λακκούβα είναι σε τέτοιο σημείο που ή θα έπεφτα πάνω στον άνθρωπο που ερχόταν απέναντι ή στην λακκούβα".

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόγευμα Κυριακής στον πεζόδρομο ηλικιωμένη κυρία στραβοπατησε εξαιτίας τον εργασιών που γίνονται με αποτέλεσμα να πέσει και να χρειαστεί ασθενοφόρο.... Φυσικά το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να την προσεγγίσει εύκολα γιατί οι καφετέριες έχουν προλαβει να φτιάξουν ξύλινα πατώματα πάνω από τον ήδη σκαμμένο πεζόδρομο... Ποιος έδωσε άραγε αυτή την άδεια; Υπάρχει νομιμότητα σε αυτές τις κατασκευές;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΛΦΩΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ.....
ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΛΑ
ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική Αρχή φέρει μεγάλη ευθύνη όσον αφορά την μη ολοκλήρωση των έργων του πεζόδρομου και για την ανέχεια στις παράνομες κατασκευές (ξύλινα πατώματα) που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Καθημερινά όλοι "σπάμε" τα αυτοκίνητά μας στους δρόμους της Λιβαδειάς και η Δημοτική Αρχή εθελοτυφλεί μονίμως το τελευταίο διάστημα. Βοιωτέ το πρόβλημα με τους δρόμους της Λιβαδειάς δεν πρέπει να μείνει έτσι, μήπως θα έπρεπε να ψάξουμε και νομικά?

Ανώνυμος είπε...

Όποιος παθαίνει ζημιά λόγω κακού οδοστρώματος όπως επίσης και η ηλικιωμένη Κυρία που έπεσε λόγω των έργων στον πεζόδρομο μπορούν μέσω της νομικής οδού να αποζημιωθούν. Αξίζει τον κόπο, μιας και η αδιαφορία μας σε τέτοια θέματα μας έκανε να έχουμε αυτούς τους δρόμους και αυτά τα πεζοδρόμια. Άλλωστε το να αποζημιώνεσαι απ'τον Δήμο λόγω ατυχήματος ή ζημιάς του οχήματός σου είναι κάτι που ισχύει σε όλη την Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΟ ΡΕ ΣΕΙΣ !!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ !ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ !!ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ **ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ *****

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ, πρέπει να υπάρξει άμεση δράση. Φωτορεπορτάζ σε κάθε δρόμο της πόλης που έχει πρόβλημα. Επιτροπή από πολίτες και διάβημα σε Δήμο, Περιφέρεια και Υπουργείο. Κράτα το θέμα στην επικαιρότητα. Η Λιβαδειά ΔΕΝ δικαιούται να έχει τέτοιους δρόμους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν αυτοί που διοικούν. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω και κάτι καινούργιο...τα φανάρια στην Δελφών (Τεχνική Σχολή) χάλασαν. χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ηρεμηστε δεν θα υπαρχουν λεπτα.......για εργα. μονο για πανυγηρια........υπαρχουν να δειs τη κυριακη θα εχει και βεγγαλικα