Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στάση εργασίας από τους υπαλλήλους ΟΤΑ την Τετάρτη


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πληρώσουν την κρίση μόνο οι μ.....ς του ιδιωτικού τομέα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ(ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 55Ο ΕΥΡΩ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ 700 ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ 40ο/ο ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Προκηρύσεται διαγωνισμός για την προμήθεια βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής. Οι δημοτικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο υπερκόπωσης.

Ανώνυμος είπε...

Λειβαδίτη, οι άνεργοι του ιδιωτικού τομέα έχουν μισθό ΜΗΔΕΝ ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ(ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-"ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΕΙΣ".ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ(12.Ο5)ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ.(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)