Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στοιχεία σοκ για τον θάνατο του 30χρονου στην Λιβαδειά: "Πέθανε στο δρόμο και αβοήθητος"

Σε πνευμονικό οίδημα έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών οφείλεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 30χρονου που βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο της Λιβαδειάς.

Ο νεαρός σύμφωνα με την αστυνομία στην κυριολεξία «πετάχτηκε» στο πεζοδρόμιο από τους φίλους του, με τους οποίους λίγη ώρα πριν έκαναν κοινή χρήση ηρωίνης σε διαμέρισμα της Λιβαδειάς. Η παρέα πανικοβλήθηκε όταν είδε τον 30χρονο να χάνει τις αισθήσεις του και τον έβγαλαν στον δρόμο όπου και τον παράτησαν αβοήθητο.

Οι αστυνομικοί πάντως που βρήκαν σε τυχαία περιπολία νεκρό τον 30χρονο στο δρόμο κατάφεραν αρκετά σύντομα να βρουν τους υπολοίπους της παρέας και την ταυτότητα του άτυχου άντρα.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν η ασφάλεια Λιβαδειάς ανακάλυψε το σπίτι όπου έγινε η κοινή χρήση ηρωίνης και αμέσως προσήγαγε τέσσερα άτομα στο πλαίσιο της προανάκρισης τα οποία και κρατούνται με τις κατηγορίες του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, της παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και της περιύβρισης νεκρού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σάμπως και οι άλλοι ήσαν σε κατάσταση, που να ήξεραν τι έκαναν;
Βαθαίνει το πρόβλημα.
Ας σφιχτούν οι οικογένειες
Ας σφιχτούν τα σχολεία
Ας σφιχτεί η αστυνομία
Ας σοβαρευτεί το κράτος

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΥΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ.ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ,ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΠΑΛΑΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ).ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ "ΩΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ",ΚΑΙ "ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΑ ΟΙΔΗΜΑΤΑ"(Π.Ι.Α)

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΗ 18 ΑΝΩ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΕΞΑΡΤΙΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΝ ΟΥΣΙΟΝ