Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

H 25η Μαρτίου στη Λιβαδειά και 33 φωτογραφίες-Μέρος Δ'

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που ναι τα χρόνια εκείνα; Με τους πολιτικούς να πρωταγωνιστούν παραγκωνίζοντας ακόμα και τη μαθητιώσα νεολαία, ακόμα κι αυτές τις εθνικές επετείους; Μου φαίνεται πως κάτι μικρά βήματα, ανεπαίσθητα αλλά σημαντικά, γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

καλα, μας χρεοκόπησαν και εμείς νομίζουμε σημαντικό τα μικρα βήματα...?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίες φωτογραφίες . Μαζί με τα ιστορικά άρθρα για την Λίβαδειά, τίμησες την εθνική επέτειο και τα παιδιά μας με άριστο τρόπο. Συγχαρητήρια! και του χρόνου!

βοιωτός είπε...

11.13
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Αναμείνατε την ολοκλήρωση του άρθρου για την Απελευθέρωση της Λιβαδειάς.
Οσο για τα παιδιά; Για τα παιδιά τα κάνουμε όλα, αυτά αντιπροσωπεύουν την μεγάλη ελπίδα για τη νέα παλιγγενεσία. ΣΕ αυτά οφείλουμε να παραδώσουμε μια Ελλάδα που να μπορεί να σταθεί ως ισότιμο μέλος στην παγκόσμια κοινωνία των Εθνών.

Οσοι ασχολούμαστε επιστημονικά με την ιστορία γνωρίζουμε καλά και λεπτομερειακά ότι συχνά η πατρίδα βρέθηκε λόγω ανεπαρκούς ηγεσίας σε δυσχερή θέση -και τελικά έστω και ακρωτηριασμένη διασώθηκε. Οσοι όμως έχουν τη δυνατότητα, το ταλέντο, να διαβάζουν ανάμεσα από τις γραμμές της νεοελληνικής παρουσίας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι αντιλαμβάνονται ότι η σωτηρία αυτή της πατρίδας δεν συντελείται εν κενώ, ούτε ελέω Θεού. Κάποιοι βγαίνουν μπροστά, κάποιοι θυσιάζονται... Τότε ήταν ο Διάκος. Και τώρα θα βρεθούν...

Ροζαλία είπε...

" Δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, όπως δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι και όλα τα φαγητά που έχεις φάει. Ακόμα και αν δεν τα θυμάσαι, όμως, είναι αυτά που σε έκαναν αυτό που είσαι. " ......