Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σχολεία χωρίς θέρμανση στο Κυριάκι







Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ




Χωρίς θέρμανση έχουν μείνει για αρκετές μέρες το Νηπιαγωγείο (!) και το Γυμνάσιο-Λύκειο Κυριακίου καθώς όπως πολίτες καταγγέλλουν στη viotia η ΔΕΗ προχωρά -στη μέση του χειμώνα- σε αντικατάσταση πυλώνων μεταφοράς του ρεύματος στο μαγευτικό χωριό της Βοιωτίας. Οι αναπόφευκτες λόγω της φύσης των εργασιών διακοπές ρεύματος έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους σε σχέση με τις καθημερινές τους δραστηριότητες και με τη θέρμανση.

Ηδη σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κυριακίου δεν πραγματοποιήθηκε το διδακτικό έργο τις τελευταίες ώρες καθώς οι συνθήκες από πλευράς θερμοκρασίας είχαν καταστεί ανυπόφορες για μαθητές και καθηγητές και το μάθημα δεν μπορούσε να γίνει. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις διακοπές από τις 8.00 το πρωί ως τις 14.00 ή 15.00 και οι κάτοικοι του Κυριακίου ειδοποιούνται με ανακοινώσεις της ΔΕΗ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν ανάγκη οι Κυριακάτες. Αντέχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΠΟΙΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ?ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΟΛΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ!!ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ Η ΔΕΗ?Η ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΆΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ..

Παπαλουκάς Χαράλαμπος είπε...

¨Εστειλα από την πρώτη διακοπή μήνυμα στην ΔΕΗ:
Σήμερα 20 Ιανουαρίου 2014. το Κυριάκι 32006 ήταν χωρίς ρεύμα ένεκα εργασιών τής ΔΕΗ. από 8πμ-4 μμ. Οποία αθλιότης εκ μέρους τής αρμόδιας Διοίκησης προς τον επιχειρηματικό κόσμο, τις δημόσιες παροχές,,. τα σχολεία, το πολίτη. Η αβελτηρία αυξάνεται παράλληλα και η κατάντια, από την ώρα που τεχνικά υπήρχε δυνατότητα για αδιάλειτη παροχή ρεύματος. Προφανώς η ΔΕΗ δεν έχει όφελος από αυτή τήν εξέλιξη και θα έπρεπε να αναζητήσει ευθύνες. Μπάμπης Παπαλουκάς Συγγραφέας .
Η απάντηση:
Κύριε Παπαλουκά καλημέρα σας,
Σας ενημερώνουμε ότι το mail σας έχει προωθηθεί στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (www.deddie.gr ), λόγω σχετικής αρμοδιότητας.
Έκτοτε συνεχήστηκε η αθλιότητα και ουδεμία απάντηση...παρά την δυνητική εναλλακτικότητα που επισήμανα και επισημαίνει και ο ανώνυμος.