Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Καταγγελία για αρχαιολογικό χώρο Δελφών


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ
Την απόλυτη αταξία που επικρατεί στη χώρα με τους ανευθυνοϋπεύθυνους ΔΥ  να έχουν καταστήσει τσιφλίκι τους ακόμη και τα αρχαία της  μνημεία στηλιτεύει ο εκλεκτός αναγνώστης κ. Α. Κ., ο οποίος στην προσπάθειά του να εισέλθει στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών αντιμετώπισε άθλια συμπεριφορά από τον αρμόδιο υπάλληλο και αναγκάστηκε να καταφύγει στην προϊσταμένη της υπηρεσίας. Ασφαλώς τέτοια περιστατικά δεν είναι πρωτοφανή αλλά επιτέλους -και υπό την προϋπόθεση ο καταγγέλλων αναγνώστης μας εκθέτει ορθά την αλληλουχία των γεγονότων- αναμένουμε από την κα Ψάλτη περαιτέρω υπηρεσιακές ενέργειες. Δείτε την καταγγελία του Α.Κ.


"Η βοιωτική καταγωγή μου (Ρωμέικο-Λιβαδειάς), με παρακινεί να απευθυνθώ σε κάποιους ανθρώπους με κοινή καταγωγή οι οποίοι καταλαβαίνουν την ευαισθησία αυτού του στοιχείου. 
Ειδικά σήμερα που η Ελλάδα και ο Ελληνισμός βάλλονται από παντού, είναι απαράδεκτα γεγονότα όπως αυτό που αντιμετώπισα στην Είσοδο του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών, όταν ο αρμόδιος υπάλληλος αρνήθηκε να δεχθεί, παρά την σχετική υπογεγραμμένη σύμβαση, την κάρτα μεταπτυχιακού φοιτητή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου καλυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του και χωρίς καμία αιτιολόγηση.
Στην παρατήρησή μου αν το ίδρυμα δεν αναγνωρίζει πλέον την Κύπρο ως μέλος της Ε.Ε. καθώς και τα Πανεπιστημιακά της ιδρύματα κατ εντολή της, δεν πήρα καμία απάντηση επίσης.
Φυσικά απευθυνόμενος στην προϊσταμένη του εν λόγω κυρίου( κα. Ψάλτη) διευκρινίστηκαν τα ισχύοντα, όμως αποτέλεσμα αυτής της διένεξης ήταν τρία άτομα από την παρέα μου να δυσφορήσουν και να γυρίσουν στη Λιβαδειά. Δυστυχώς
οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν παρότι παθαίνουν
".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο υπάλληλος θα είχε τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Σορβωνης και είδε απαξιωτικά της Κύπρου.

Ε ρε βρεγμενη σανιδα που χρειάζεται ...