Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ψηφίστηκε η τροπολογία για το Σχέδιο Αθηνά

Ψηφίστηκε η τροπολογία για το Σχέδιο Αθηνά στο Κοινοβούλιο με 148 ψήφους υπέρ και και 125 κατά. Από τους Βοιωτούς βουλευτές οι Μπασιάκος, Καράμπελας, Κουτσούμπας ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας και ο Σταθάς εναντίον.
Με τον τρόπο αυτό ισχύει το μηχανογραφικό που δημοσιεύσαμε εδώ Καταργήθηκε οριστικά το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας-Εκτός μηχανογραφικού η Λιβαδειά  και που έχει καταργήσει το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και το τμήμα της Λιβαδειάς. 

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

κι αυτοί κράταγαν πανό στην παρέλαση για την ...αναβάθμιση (!) του Πανεπιστημίου! πολιτικό καραγκιοζιλίκι

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 2:52μ.μ.

Το ότι και οι τρεις βουλευτές της Βοιωτίας υπερψήφισαν την τροπολογία για το Σχέδιο Αθηνά που προέβλεπε την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λιβαδειάς δεν σε αφορά;
Και σχολιάζεις αυτούς που κράταγαν το πανό στην παρέλαση;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ . ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ !!!!ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ?????ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ??ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ???

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιος φταίει? Αυτοι που κράταγαν πανό, αυτοί που ψήφισαν ενάντια στις θελήσεις της πόλης και των συμπολιτών τους,αυτοί που εύχονταν την απομάκρυση του Πανεπιστημίου για δικαώσουν την μνησικακία τους, αυτοί που ποτέ δεν σηκώθηκαν απο το καφέ ή τον καναπέ τους αλλά πάντα κατηγορουσαν τους άλλους σαν μικρούς και ανίσχυρους,αυτοί που μας κυβέρνησαν, αυτοί που μας κυβερνούν, αυτοι που στο μέλλον θα μας κυβερνήσουν? Ολοι φταίνε.Μόνο εγώ δεν φταίω!!!! Μόνο εγώ που ειμαι εξω απ όλα αυτά,αλλά ρε αδερφέ και την κριτική μου γουστάρω να κάνω και το ανώνυμο σχολιάκι μου γουστάρω να γράφω, και ολους ανίκανους και άχρηστους να τους θεωρώ και λαμόγια γουστάρω να τους λέω και στο κάτω - κάτω και αν δεν έμεινε το Πανεπιστήμιο τι με νοιάζει εμένα!! Ούτε καφέ έχω, ούτε ενοικιαζόμενα δωμάτια έχω, ούτε γκόμενα φοιτήτρια έχω! Στα αυτά μου λοιπόν. Τό μόνο που θέλω εγώ είναι γεγονότα. Τρανταχτά, μεγάλα γεγονότα να γεμίζω τα απογευματά μου, να λέω πόσο μικροί και ανίσχυροι είναι οι άλλοι και πως κατάντησαν την πόλη που ζω. Αλλά εμενα μου ταιρειάζει. Σ αυτή την πόλη θέλω να ζήσω.

βοιωτός είπε...

3.42
Αρχισαν πάλι οι αθωώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενοχών στους πολίτες από τα παπαγαλάκια.
Σας έχω νέα: οι πολίτες δεν πείθονται πια. Το παραμύθι τέλειωσε. Γιατί ακόμα και οι δράκοι μετανάστευσαν από την πόλη που εσείς καταντήσατε χωριό. Αφήστε τις εξυπνάδες που άλλωστε τις λέει καλύτερα ο Πάγκαλος. Οι ευθύνες δεν συγκαλύπτονται ούτε συμψηφίζονται. Θα αποδοθούν στο ακέραιο...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια αυτός που είχε μιλήσει για αιτία πολεμου που είναι? Γεμίζει τα καλάσνικοφ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ . ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ . ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ . ΟΛΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ .

gta είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε των 3.23 μμ

Το ότι οι βουλευτές υπερψήφισαν με αφορά και πολύ μάλιστα όπως και όλους τους Λειβαδίτες. Ανέλαβαν ταυτόχρονα και την ευθύνη της πράξης τους αυτής που στρέφεται κατά της πόλης. Ταυτόχρονα ανέλαβαν και την ευθύνη της στάσης τους.
Αυτοί που κράταγαν το πανό ποια ευθύνη ανέλαβαν; Την ...καμία μήπως; Μήπως σήκωσαν το πανό για να κοροϊδέψουν όλους εμάς που παρακολουθούσαμε την παρέλαση ότι ειναι μαζί μας και έτσι "καθάρισαν"; Μήπως για να μην αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου βρήκαν αντόν τον λαϊκίστικο απαράδεκτο τρόπο; (ανώνυμος 2.52)

βοιωτός είπε...

5.47
Ρωτάς;

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε των 5:47
Αν οι κύριοι που κρατούσαν το πανό πάρουν πίσω τις παραιτήσεις τους, θα είναι πραγματικά για φτύσιμο.
Ο ανώνυμος των 3:23

Ανώνυμος είπε...

ηρθαν απο τα χωρια τουσ και περασαν νοοτροπια χωριου στην λιβαδεια . παπαγγελη μαζεψε τουσ και δρομο απο εδω . δεν αντεχει αλλη υποβαθμιση αυτη η πολη . αν μηνεισ θα πρεπει να φορεσεισ φουστανια . ΔΙΑΛΕΞΕ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Η ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να τους ψηφίσετε το καλοκαίρι που μας πέρασε για να καταλάβετε οτι είναι ναιναίκοι? Δεν τους ξέρατε τόσα χρόνια οτι είναι αδίστακτοι σε βαθμό επικινδυνότητας?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 5.47 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΥΛΙΘΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

H παραίτηση είναι το ελάχιστο και το τελευταίο ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας και όλοι συμφωνούμε σ' αυτό.
Οι ζημίες της πόλης από τον ερασιτεχνισμό, τα σφάλματα, τις παραλείψεις κλπ που έφεραν την υποβάθμιση πως θα αναπληρωθούν?

Ανώνυμος είπε...

Οι διορισμένοι , οι βολεμένοι και οι "κερδισμένοι" πάλι στον αγώνα ...της υπεράσπισης ; Σας πιστεύουμε! Τι αγώνας κι αυτός! Θα μείνει στην Ιστορία ..,Μιλάμε για πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

"Στο κάτω κάτω αγωνίστηκε". Σωστά στο πολύ κάτω κάτω, στο κατώτερο επίπεδο, ή μάλλον στο κατώτατο.
Που αλλού;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κύριοι Βολευτές, αλλά εδω ψηφίσατε ναι σε όλα στο ξεπούλημα της χώρας και την διάλυση των εργασιακών σχέσεων στο πανεπιστήμιο θα κολάγατε!

Ανώνυμος είπε...

Μην ρωτάτε πάλι τον Καράμπελα γιατί ψήφισε ναι, δεν ξέρει καν τι είναι τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο άλλος που ξέρει (Κουτσούμπας) δεν μπορεί να καταλάβει το συμφέρον της πόλης απο το Πανεπιστήμιο, είναι θολωμένος απο το δικό του! Ο Μπασιάκος είναι ο μόνος δικαιολογημένος(?)καθώς κοιτάει πρώτα το συμφέρον της πόλης του, η οποία δεν επλήγη απο αυτό τουλάχιστον!
Απλά!

Ανώνυμος είπε...

Να μην τους ψηφίζατε !!!
ΛΚ