Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Οι ηλεκτρολόγοι, η HELIOSRΕS, τα φωτοβολταϊκά και 26 φωτό

Σημαντική επιτυχία με μεγάλη προσέλευση επαγγελματιών και κοινού σημείωσε η ημερίδα που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Λιβαδειάς με θέμα τους Ηλιακούς Συλλέκτες και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από την τοποθέτησή τους σε στέγες οικιών και καταστημάτων.

Κρίνεται σημαντική η πρωτοβουλία του προέδρου του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων κ. Ιωάννη Καρρά , ο οποίος συνεπικουρούμενος από το Διοικητικό Συμβούλιο διοργάνωσαν αυτή την ημερίδα με σκοπό να επιμορφώσουν και να εισαγάγουν στις νέες πράσινες τεχνολογίες τους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους της περιοχής.


Το επίκαιρο αλλά και σύνθετο θέμα των ηλιακών συλλεκτών εξειδίκευσε ο Γενικός Διευθυντής της HELIOSRES κ. Νεκτάριος Τζώρτζογλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία HELIOSRES, της οποίας ηγείται ο κ. Τζώρτζογλου, έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 και αναλαμβάνει τη μελέτη, την αδειοδότηση και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.


Στη συζήτηση συνεισέφερε ιδιαίτερα η εισήγηση του τεχνικού υπευθύνου κ. Γεωργίου Νικία ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τις δυνατότητες παραγωγής πράσινης ενέργειας από τον ήλιο και κατέστησε σαφές στα μέλη του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων ότι η HELIOSRES θα σταθεί στο πλευρό τους με την παροχή πάσης φύσεως συμβουλών και υπηρεσιών που θα χρειαστούν αναπτύσσοντας εφαρμογές ηλιακής ενέργειας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων ευχαρίστησε τους ομιλητές της εταρείας HELIOSRES για τη διεξοδική ενημέρωση. Η χρήσιμη και επιμορφωτική βραδιά ολοκληρώθηκε με δροσερό ποτό που προσέφερε στους προσκεκλημένους στον χώρο του Νερόμυλου το Δ.Σ. του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων.

Μερικά στοιχεία για την HELIOSRES είναι απαραίτητα καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση πληροφοριών σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες και την ηλιακή ενέργεια.

Η HELIOSRES δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωµένων υπηρεσιών και εµπορία εξοπλισµού για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών και υβριδικών ενεργειακών συστηµάτων:
Διασυνδεδεµένα Φωτοβολταϊκά Συστήµατα
Αυτόνοµα Φωτοβολταϊκά Συστήµατα
Αυτόνοµα Υβριδικά Συστήµατα, τα οποία αποτελούν συνδυαµό τεχνολογιών Α.Π.Ε., όπως φωτοβολταϊκών, ανεµογεννητριών µε συµβατικά συστήµατα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (π.χ. γεννήτριες).
Η HELIOSRES προσφέρει ολοκληρωµένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαµβάνοντας το σχεδιασµό, τη µελέτη, τις απαιτούµενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηµατοδότησης και επιδότησης, τη διαχείριση, την προµήθεια, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστηµάτων.
Η HELΙOSRES είναι πιστοποιηµένη από το διεθνή φορέα πιστοποίησης NIS Zertifιzierungs - und Umweltgutachter GmbH Γερµανίας, για την εφαρµογή Ολοκληρωµένου Συστήµατος Διαχείρισης Ποιότητας, σύµφωνα µε τις προδιαγραφές του προτύπου ISO 9001 :2000.
Το πεδίο εφαρµογής της πιστοποίησης αφορά: µελέτες, εµπορία, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη µετά την πώληση συστηµάτων ανανεώσιµων πηγών ενέργειας.
Με ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα την πελατοκεντρική φιλοσοφία, το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό της, τους έµπειρους και εξειδικευµένους συνεργάτες της και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η HELIOSRES αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας, στην υλοποίηση έργων φωτοβολταϊκών συστηµάτων.
Η HELΙOSRES συνεχίζοντας την επιτυχηµένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστηµάτων ανέλαβε πρόσφατα και την υλοποίηση δεκατριών (13) σταθµών συνολικής ισχύος 1,0 MW στους νοµούς Ηρακλείου και Λασιθίου Κρήτης.
Η HELΙOSRES και η HELΙOSRES ΚΡΗΤΗΣ µε έδρα το Ρέθυµνο, θα ολοκληρώσουν την κατασκευή των σταθµών έως τον προσεχή lούλιο.
Πέρα από τους σταθµούς στην Κρήτη, η HELΙOSRES έχει ήδη αναλάβει και θα ολοκληρώσει στο επόµενο επτάµηνο την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθµών συνολικής ισχύος 3,2 MW πανελλαδικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα µας :
www.heliosres.gr
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη ημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: