Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Πακιστανού στον Αλίαρτο

Τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν προχθές με την κατηγορία ότι δολοφόνησαν 31χρονο συμπατριώτη τους στην Αλίαρτο Βοιωτίας καθώς έγκλημα αφορούσε τελικά η είδηση που δημοσιεύσαμε εδώ Νεκρός αλλοδαπός στον Αλίαρτο. Μάλιστα η Ασφάλεια Λιβαδειάς κινούμενη ταχύτατα εξιχνίασε ήδη την ειδεχθή ανθρωποκτονία του νεαρού, ο οποίος στη συνέχεια απανθρακώθηκε μερικώς από πυρκαγιά που κατέκαψε το κοντέινερ.
Τα γεγονότα, σύμφωνα με τα μέχι τώρα στοιχεία της προανάκρισης, εξελίχθηκαν ως εξής. Τέσσερις Πακιστανοί για προσωπικές μικροδιαφορές σκότωσαν έναν ομοεθνή τους στον Αλίαρτο.

Η δολοφονία του άτυχου Πακιστανού ήταν πράγματι ιδιαζόντως ειδεχθής καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν τσεκούρι και στυλιάρι από εργαλείο για να συντρίψουν το κεφάλι και να καταφέρουν σοβαρά χτυπήματα και στο λαιμό του θύματος. Κατόπιν οι 4 Πακιστανοί προσπάθησαν να εξαλείψουν τα ίχνη της ανθρωποκτονίας βάζοντας φωτιά στο κοντέινερ, που χρησιμοποιούσε το θύμα ως κατάλυμα. Ομως για κακή τους τύχη η πυρκαγιά κατασβέσθηκε πριν εξαφανίσει όλα τα ίχνη τους, ίχνη τα οποία αξιοποιώντας η Ασφάλεια Βοιωτίας οδηγήθηκε στη σύλληψη των 3 από τους φερόμενους δράστες στην περιοχή Αλίαρτου ενώ αναζητείται ο τέταρτος.
Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν από συνάδελφο του θύματος -εργάζονταν μαζί στην ίδια βιοτεχνία ζωοτροφών- και οι έρευνες από την πρώτη στιγμή στράφηκαν προς τους Πακιστανούς που είναι αρκετοί στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: