Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Η αναγνωσιμότητα της viotia3




Το τελευταίο 4μηνο η viotia δέχθηκε 225.099 επισκέψεις από 106.343 μοναδικούς επισκέπτες. Δείτε στον πίνακα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Αυγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2009. Οι αριθμοί χάρις στη δική σας εμπιστοσύνη είναι τεράστιοι.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και ποιοι σε διαβάζουν. Η αξιοπιστία και το κύρος της viotia είναι απαράμιλλα. Ολοι οι opinion makers της Βοιωτίας το πρώτο πράγμα που κάνουν το πρωί μόλις μπουν στο γραφέιο τους είναι να ρίξουν μια ματιά στη viotia. Σκεφθείτε απλώς τον εαυτό σας...
Σας ευχαριστούμε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!!

Παλιός είπε...

Οτι είσαι πρώτος και με τεράστια διαφορά δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αυτό είναι το καλό του πράγματος . Το "κακό" είναι ότι πρέπει να ξεπερνάς συνεχώς τον εαυτό σου αφού άλλον συναγωνισμό δεν έχεις.Για τα άλλα τοπικά μπλογκς πιστεύω ότι είναι τόσο πίσω γιατί δεν ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ και να βγάζουν ειδήσεις. Μόνο τα δελτία τύπου , οι ανακοινώσεις και οι εκδηλώσεις (μέχρι και γάμο είδα σε ένα! αν είναι ποτέ δυνατόν ) που πάνε οι πολιτικοί σε καμιά περίπτωση δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό στους πολίτες. Καλή συνέχεια με μόνο "αντίπαλο" τον καλύτερο εαυτό σου! Δύσκολο στοίχημα.

Ανώνυμος είπε...

καθόλου τυχαία η πρωτιά...

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο να έχεις και ποσότητα και ποιότητα χωρίς να "κιτρινίζεις" και να λαϊκίζεις. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία για το καλό της πόλης μας.