Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ο Παντελής Σκλιάς στη Βοιωτία

Ακριβώς 18 μήνες έχουν περάσει από την παρέμβαση της viotia (δείτε εδώ Μα δεν ντρέπονται λιγάκι και Για το 1ο Νηπιαγωγείο και για το Ειδικό Σχολείο) για την απαράδεκτη κατάσταση του 1ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς και επιτέλους φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ. Κατά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα στη Λιβαδειά ανακοινώθηκε η ένταξη 3 σχολικών μονάδων της Βοιωτίας στο ΕΣΠΑ μεταξύ των οποίων του 1ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα εντάχθηκαν:
1. Ανέγερση και πλήρης αποπεράτωση 2ου Νηπιαγωγείου Αλιάρτου, προϋπολογισμού 400.000 €-
2. Ανέγερση και πλήρης αποπεράτωση 1ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, προϋπολογισμού 425.000 €-
3. Αποπεράτωση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αίθουσας διδασκαλίας στο Δ.Δ. Μαυροματίου, προϋπολογισμού 698.515 €.
Αξίζει να επισημανθεί ότι το 1ο Νηπιαγωγείο Λιβαδειάς αναγείρεται σε οικόπεδο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Λεβαδέων στην περιοχήτου 4ου Γυμνασίου, βορειοανατολικά του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς.

Εξάλλου με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του οδικού άξονα Θίσβη – Κανάβαρι, έργου προϋπολογισμού 33.000.000 €, που υλοποιείται από τη νομαρχία Βοιωτίας. Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς συνοδευόμενος από το νομάρχη Βοιωτίας Κλέαρχο Περγαντά ενημερώθηκε επί τόπου για την πορεία του έργου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα που λενε οτι θα γινουν καλά τα λένε αλλα και πριν 5 χρονια τα ιδια ελεγαν και θεμελιωσαν το κολυμβητηριο Λιβαδειας.
Σήμερα που βρισκεται το εργο;

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση:
Έχουν προγραμματιστεί και άλλα έργα μέσω ΕΣΠΑ;
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΊ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ;
ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που τηρεί τις προεκλογικές υποσχέσεις. Τόσα λεφτά στη Στερεά δεν είχαμε δει από το 1950 .