Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Βοιωτικά παραλειπόμενα3

Από τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν τελικά για το δεύτερο κύμα των μικρών παραθεριστών οι κατασκηνώσεις του Δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά Ελικώνος. Η μικρή καθυστέρηση οφείλεται στο ότι το υγιειονομικό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας θεωρεί ότι η σωφροσύνη επιβάλλει την αναμονή των αποτελεσμάτων των χημικών αναλύσεων στο νερό αλλά και στα τρόφιμα της κατασκήνωσης, των οποίων χθες πήρε δείγματα. Και η viotia συμφωνεί: πρέπει πριν από όλα να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί...Ας σημειωθεί ότι στη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την προηγούμενη Τετάρτη ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτριος Τσιφής τάχθηκε κατά των δημοτικών κατασκηνώσεων που -όπως είπε- στοιχίζουν πολύ, τη στιγμή που υπάρχουν πιο άμεσες ανάγκες. Είναι μια άποψη που η viotia δεν πετά...

Συγκέντρωση φορέων της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε στη Θήβα την Τετάρτη για να διαδηλωθεί η αντίθεσή τους στην εγκατάσταση εργοστασίου θερμικής επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή. Παρέστησαν ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, οι δήμαρχοι Θεσπιών, Σχηματαρίου, Θίσβης και Τανάγρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας κ. Μαμής πλήθος αντιπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων, εκπρόσωποι κομμάτων και κινήσεις πολιτών.

Τριήμερος καύσωνας προβλέπεται από το Σάββατο με τις θερμοκρασίες τη Δευτέρα να πλησιάζουν ή και να υπερβαίνουν του 40 βαθμούς Κελσίου στην Ανατολική Στερεά.

Oποιος ζει με το σπαθί πεθαίνει με το σπαθί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: