Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Εμφραγμα στη Θήβα το πρωί

Νταλίκα μεταφοράς αυτοκινήτων που εισήλθε στη Θήβα σήμερα το πρωί προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πόλη για περισσότερο από μια ώρα ταλαιπωρώντας οδηγούς και πεζούς.

Ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας λόγω της ανυπαρξίας σήμανσης στα σημεία της οδού όπου εκτελούνται εργασίες μπήκε κατά λάθος στην πόλη και παγιδεύτηκε σε διασταύρωση. Με την παρέμβαση της Τροχάιας η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Εκείνο που για μια ακόμη φορά πιστοποιήθηκε είναι η αδυναμία των αρχών να προλάβουν τέτοια φαινόμενα και βέβαια η συνεχιζόμενη απαραδέκτη κατάσταση στη Θήβα για οδηγούς και πεζούς.
Οσες ρυθμίσεις κι αν εγκριθούν είναι εμφανές ότι το πρόβλημα δεν επιλύεται ικανοποιητικά και η κυκλοφορία στη βοιωτική συμπρωτεύουσα παραμένει περιπέτεια, άσχημη περιπέτεια. Επιβάλλονται οι ριζικές τροποποιήσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα έχουν μεν πολιτικό κόστος αλλά επιτέλους θα εξυπηρετήσουν τους πολίτες, δημότες και επισκέπτες.
Κάντε κλικ στις φωτό για μεγέθυνση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επέκταση του Μουσείου πάνω στην απότομη στροφή της οδού Θρεψιάδη έχει μειώσει επικίνδυνα την ορατότητα των διερχομένων οχημάτων. Σε μια πόλη με τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα, η ανεγκέφαλη και ψηφοθηρική επιμονή του κ. πρώην δήμαρχου να επεκταθεί το Μουσείο στο συγκεκριμένο κομβικό σημείο οδηγεί αναπόφευκτα σ' αυτό που δείχνει η φωτογραφία σας. Η είσοδος της πόλης κλειστή! Σκεφτείτε τώρα αν ποτέ ανοίξει το Μουσείο και αρχίσουν να έρχονται πούλμαν (και να προσπαθούν να βρουν χώρο να σταθμεύσουν) τι έχει να γίνει...

βοιωτός είπε...

6.21
Του τέως δημάρχου;Του Σκούμα εννοείτε;