Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ο καλύτερος Βοιωτός βουλευτής

Δύο χρόνια μετά τις γενικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007 είναι καιρός για τον δεύτερο πολιτικοβουλευτικό απολογισμό στη Βοιωτία. Ποιος από τους 4 Βοιωτούς βουλευτές ανταποκρίθηκε καλύτερα στα καθήκοντά του ως εκπρόπωπος του έθνους; Ποιος έδωσε τον καλό αγώνα για τη Βοιωτία και την Ελλάδα; Ψηφίστε πάνω αριστερά.

Δείτε εδώ την τελευταία ηλεκτρονική δημοσκόπηση το 2008.

9 σχόλια:

λεβαδευς είπε...

Ο Κουτσούμπας είναι τελεσίδικα βουλευτής?τι γινεται με αυτό το θέμα?έχετε ενημέρωση?

Ανώνυμος είπε...

Για την διαμάχη (λέμε τώρα) τη σφαγή θέλω να πω του κουλ Τσίπρα και του φεύγω αλλά ξανάρχομαι δεν θα σας την κάνω τη χάρη να με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα Αλαβάνου μετά το στραπάτσο δεν θα γράψετε; τι περιμένετε να διαλυθούν πρώτα;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ;

βοιωτός είπε...

9.16
Το κανένας δεν είναι απάντηση. Οποιος θεωρεί ότι δεν εκπροσωπείται από κανέναν δεν ψηφίζει. Απλό.

Ανώνυμος είπε...

βοιωτε
έχω αντίθετη άποψη. ο κανένας είναι απάντηση και δείχνει την διαμαρτυρία εναντι ατόμων που πιστεύει κάποιος οτι δεν τον εκπροσωπουν.
αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν στοιχεία πραγματικά και αντικειμενικά που αποδεικνύουν οτι κανένας απο τους τέσσερις δεν αξίζει με ποιό τρόπο θα αναδειχθεί αυτή η επιλογή;

Εωσφόρος είπε...

Για σοβαρό έργο θα αρκούσε και ένας ικανός.
Για τις εκδηλώσεις, τις φιέστες, τις δεξιώσεις, τους γάμους , τις κηδείες , τα μνημόσυνα, τις επετείους, τις παρελάσεις, τις δοξολογίες και τα βαφτίσια χρειάζονται πράγματι 4. Βαριά δουλειά.

Ανώνυμος 2 είπε...

Συμφωνώ με τον παραπάνω ανώνυμο. Να παίζει και ο Κανένας όπως το λευκό στις εκλογές.Αλλιώς θα μέτραγε.Τώρα ψηφίζουν μόνο οι κομματικοί του Πασοκ και της Νδ.

βοιωτός είπε...

Ε, καλά. Δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικός αναλυτής για να προβλέψεις ότι η επιλογή κανένας θα σάρωνε και με τον τρόπο αυτό υα συσκότιζε όποια συμπερτάσματα μπορούν να συναχθούν από μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση.

Εωσφόρος είπε...

Και στενοχώρια τους μεγάλη που θα έβγαινε πρώτος και με διαφορά ο Κανένας. Θα τους κοβόταν η χολή.
Εδώ το 47.5% έδωσε σε όλα τα κόμματα το γνωστό παράσημο και δεν κατάλαβαν τίποτα.

Το θέμα είναι πίσω από τον "ΚΑΝΕΝΑ" να υπάρχει
ένας Οδυσσέας.