Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2007

Αυτοκινητοδρόμιο και ΚΕΜΑΕ

Ειπώθηκαν πολλά εναντίον της Βοιωτίας στην ειδική εκπομπή της ΕΤ3 για την πίστα της F1 στην Ελλάδα. Τα περισσότερα ήταν άδικα εντός του γνωστού πολέμου εντυπώσεων.
Ομως ήταν σωστό τουλάχιστον ένα που ακούστηκε: ότι για τη μη ίδρυση πίστας προδιαγραφών F1 στον Ορχομενό μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει το διαβόητο ΚΕΜΑΕ.

Το ΚΕΜΑΕ, που ιδρύθηκε το 1995 επί Σταμούλη, είναι τόσο αμαρτωλό, που δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Και όντως εμείς δεν θα ξεκινήσουμε τώρα, είναι αντιπαραγωγικό. Ομως, εντός βραχέος διαστήματος θα τα πούμε όλα.
Για τα πρόσωπα που συμμετείχαν.*
Για τις προκηρύξεις του ΚΕΜΑΕ.
Για τη LEMNA.
Για τον Ζαννιά.

* Φυσικά δεν περιλαμβάνεται ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Δεσποτόπουλος και ένας ή δύο άλλοι.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο όποιος και να σαι. πολλή καλή προσπάθεια. Το blog αυτό το βρίκα τυχαία, και να ξέρεις ότι θα σε διαβάζω. Θα σε διαβάζω συχνά γιατί είσαι κάτι σαν εφημερίδα. Να μην πώ πολλά σήμερα.
1. Δεν μου άρεσε που δεν έχεις βάλει στοιχεία στο profil σου.
2. Αν θες να κρατήσεις την ανωνυμία σου καλά κάνεις γιατί είναι ύπουλοι καιροί. Όμως μπορείς να βάλεις ένα e-mail (web mail). Θα ήταν χρήσιμο.
3. Γιατί δεν έχει αφήσει σχόλια κανένας; Διέδωσέ το. Να το διαβάσουν οι συμπολήτες μας.

βοιωτός είπε...

Σ' ευχαριστώ NIck για τα καλά σου λόγια.
Πιστεύω ότι δεν είναι ακόμη καιρός να διαδοθεί και πολύ η σελίδα. Αυτό θα γίνει από τις 20 Μαρτίου, όταν θα έχω ξεμπερδέψει από κάποιες υποχρεώσεις.

Το e-mail είναι boeotia@otenet.gr
Θα χαρώ πολύ να μου στείλεις σχόλια. παρατηρήσεις ή ειδήσεις.