Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Οχι στην αξιολόγηση υπαλλήλων ΟΤΑ από τη Φανή


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Α! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 3 ΚΑΙ 60 ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (CAFE SNACK BAR ΟΥΖΕΡΙ ΚΤΛ)

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ. ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΉ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Μπακογιάννης δεν θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Μητσοτάκη;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Φτανει το δούλεμα. Σας μάθαμε. ξενερώνουμε. Πώς συμβαδίζει η απεργία και η καταληψη, με την παρουσία και σπασιμο της κατάληψης, να πηγαίνει στο γραφείο η Παπαθωμά. Το αλλαλουμ της Παπαθωμά, του Περγαντά και των στενών συνεργατών του (δηλαδή του γραφείου του) και του ειδικου συμβούλου Ευαγγ. Ψαθά, σε στενη σχέση και συμφωνία με Μπακογιάνη αποκαλύπτονται. Σε λιγο θαχουμε και αλλα νέα.

Ανώνυμος είπε...

Παπαθωμά και πάλι Παπαθωμά για τον πιο αποχαυνωμένο λαό της Ευρώπης...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν φοβάμαι κανέναν έλεγχο του πτυχίου μου!!!!
Δεν χρειάζομαι κανέναν προστάτη που δήθεν θα με προστατέψουν από πιθανό έλεγχο της γνησιότητας του πτυχίου μου.
Τα λαμόγια με τα πλαστα πτυχια έξω από το δημόσιο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ψαχτουν όλες οι συμβασεις και τα ΠΛΑΣΤΑ στοιχεια και οσοι παρανομησαν ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ τους και να προκηρυχθουν οι θεσεις τους.Υπαρχουν χιλιαδες ανεργοι πτυχιουχοι να εργαστουν και να λυσουν θεματα του Δημου και να επιλεγουν με ΑΣΕΠ.
Αυτο ειναι αξιοκρατια κες Γιωτα και Φανη.
ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ τους παρανομους.Δεν ειναι αριστερη θεση αυτο.
Μη σας πιανουν οι καλοσυνες γιατι αυτοι οι ανθρωποι με πλαστα πιστοποιητικα πηραν τις θεσεις αλλων.Επιτελους λιγη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δε βλαπτει.ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ.
ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.
Υ.Γ.Μηπως εχετε ακουσει κατι για το 'το περι δικαιου αισθημα;'.Ν.Α

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα κ.ΠΑΠΑΘΩΜΑ να καλύπτετε και εσείς τα βύσματα-σαβούρες-αφισοκολλητές απατεώνες δημοσίους κηφήνες ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ πολύπαθου ιδιωτικού τομέα θα πληρώνουν κ.ΠΑΠΑΘΩΜΑ τα "ψηφαλάκια σας" ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ πληρώστε τους εσείς απο την τσέπη σας..

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΚΤΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΩΙΚΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)