Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Τρεις οι τραυματίες από πτώση κλαδιού στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς

Ρεπορτάζ Δημήτρης Λάμπρου














Τρεις είναι τελικά οι τραυματίες -ευτυχώς χωρίς κίνδυνο για τη ζωή τους- από το σοβαρό ατύχημα που έγινε στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής 24 Αυγούστου 2014. Σοβαρότερα τραυματισμένη φαίνεται ότι είναι η Β. Μ. 18 ετών που φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα μετωπιαίας χώρας, κακώσεις στον αριστερό ώμο, στον πήχη και τον καρπό. Ο 23χρονος Λ.Β. φέρει επιπόλαιο θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και έχει συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης ενώ η Ε.Α 44 ετών που έφερε κάκωση γόνατος και ισχίου στη δεξιά πλευρά αποχώρησε από Γ. Νοσοκομείο Λιβαδειάς αφού της τοποθετήθηκε νάρθηκας. Η κατάσταση των υπολοίπων δύο τραυματιών δεν φαίνεται ανησυχητική. Ο 23χρονος παραμένει νοσηλευόμενος ενώ η 18χρονη που φέρει τις σοβαρότερες κακώσεις θα υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο και τις ενδεδειγμένες εξετάσεις αύριο.
Και οι τρεις τραυματίστηκαν ενώ διασκέδαζαν στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς μετά τις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ένα τεράστιο κλαδί από τα πλατάνια που υπάρχουν στο χώρο του αναψυκτηρίου αποκολλήθηκε και έπεσε στην αυλή με τα τραπεζάκια. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν αστυνομία πυροσβεστική και ασθενοφόρο, το οποίο διεκόμισε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Η viotia είχε μεταδώσει προηγουμένως:

Επεσε κλαδί δέντρου στο ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς-Τραυματίστηκαν θαμώνες


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο υπεύθυνος Δήμος που είναι; Αλήθεια έχει γίνει πότε έλεγχος; Φυσικά αυτοί θα βγουν και θα που ναι αλλά τα δέντρα αυτά ήδη είναι μεγάλα ηλικιακά και αρχίζουν να "αποβάλλουν" βάρος από πάνω τους.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ έλεγχος και απομάκρυνση επικίνδυνων για την ζωή επισκεπτών κλαδιών. Και όχι μόνο στο ΞΕΝΙΑ αλλά σε όλο το μήκος του ποταμιού.

Ανώνυμος είπε...

Παρομοιο περιστατικο με σοβαρο τραυματισμο μιας κοπελας εχει ξανασυμβει στο παρελθον .Τι περιμενουν να θρηνησουμε θυματα οπως στους Κομποταδες με τα παιδακια.Κατω απο υπεραιωνοβια πλατανια ξαναστηθηκε ενα μαγαζι και οι επισκεπτες του βρισκονται στο ελεος του Θεου ή μαλλον του Δημου και του επιχειρηματια που ενοικιασε τον χωρο.Υπαρχουν ευθυνες και αν ναι ποιοι τις εχουν;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να τιμωρηθούν οι υπέυθυνοι, από θαύμα δεν θρυνήσαμε θύματα!!

Ανώνυμος είπε...

Eπειδη ημουν παρων στο συμβαν,ηταν καθαρα θεμα τυχης που δεν σκοτωθηκαμε.Ακομη και τωρα δεν εχω ξεπερασει το σοκ!Λυπαμαι που το λεω,αλλα μεχρι να γινουν προστατευτικα πανω απο το Ξενια δεν ξαναπαταω εκει.

βοιωτός είπε...

@7.40
Δεν αποτελεί λύση να αποκλειστούμε από το ΞΕΝΙΑ. Εκείνο που θα κάνουμε είναι ότι θα το κάνουμε να λειτουργεί με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους επισκέπτες.

Ανώνυμος είπε...

Αραγε Εισαγγελεας υπαρχει,νατους καθισει στο σκαμνι, Δημαρχο και εκμεταλλευτη πριν καποιοι την κοπανησουν και καποιοι αλλοι ριξουν αλλου τις ευθυνες τους;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για όσους ήταν εκεί ήταν αρκετά τρομακτικό.

Ανώνυμος είπε...

Σκεψου αν αρχισουν οι αερηδες τι εχει να γινει...