Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πάρκινγκ (πάλι) στην Κρύα

του Δημήτρη Λάμπρου









Σε πάρκινγκ είχε μετατραπεί πάλι χθες βράδυ η οδός Τροφωνίου (που είναι γεμάτη λακκούβες από την παράνομη χρήση της) καθώς μάλιστα υπήρχε προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Καράμπελα στην Κρύα. Η δήμαρχος Λεβαδέων κα Πούλου που ήταν παρούσα στην ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. φαντάζομαι ότι θα είδε με τα μάτια της την άθλια κατάσταση όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επίσης η κα Πούλου φαντάζομαι θα παρατήρησε και πόσο αδικεί την Κρύα η συνεχιζόμενη συσκότιση στο Κάστρο και την Ιερουσαλήμ για την οποία βλάβη του φωτισμού δεν γνωρίζω να έχει δοθεί κάποια πειστική εξήγηση.
Σε πάρκινγκ είχε μετατραπεί πάλι απόψε η οδός Τροφωνίου καθώς μάλιστα υπήρχε προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη του Καράμπελα στην Κρύα. Η δήμαρχος Λεβαδέων κα Πούλου που ήταν παρούσα στην ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. φαντάζομαι ότι θα είδε με τα μάτια της την άθλια κατάσταση. Οπως επίσης και πόσο αδικεί την Κρύα η συνεχιζόμενη συσκότιση στο Κάστρο και την Ιερουσαλήμ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκασίλα της..., θα μας πει πάλι ότι είναι καινούρια Δημοτική Αρχή! Για 2-3 χρόνια αυτό θα λέει!

Ανώνυμος είπε...

Την εκδήλωση καράμπελα μαζί με την πούλου τίμησαν και οι Κολοκοτρωναίοι. Αυτοί που καβάλα παν στην εκκλησιά-καβάλα προσκυνάνε-καβάλα παίρνουν αντίδωρο απ' του γιαννάκη το χέρι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΠΤ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΔΛΔ ΠΟΛΥ ΟΔΗΓΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει η δήμαρχος? να "γράψει" όσα αυτοκίνητα παρκάρουν παράνομα? νομίζω δεν είναι στις αρμοδιότητες της... έτσι που οδηγούν οι Ελληνες θα έπρεπε να υπάρχει και ένας τροχονόμος για κάθε οδηγό... καθόλου πρακτικό. όσο για τις τρύπες κλπ που υπάρχουν στις πηγές ας κάνει κάτι, αυτό είναι στο χέρι της.αλλά δυστυχώς πάλι εκεί θα παρκάρουν οι Ελληνάρες, και πάλι τρύπες θα δημιουργηθούν. μέχρι να αποκτήσει ο Ελληνας οδηγός συνείδηση εγω θα έγω γίνει μπασκετμπολίστας...(λογιστής είμαι....)