Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Βοιωτία: Με το ΚΙΔΗΣΟ η Παπαδήμου

Η Παγώνα Παπαδήμου από την Αράχωβα θα είναι υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι λες; Τα 'πιασαμε τα λεφτα μας...

Ανώνυμος είπε...

Η Βοιωτία διαθέτει δύο ογκόλιθους της πολιτικής, την Παγώνα και τον Καράμπελα! Ποιός στη χάρη μας!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ν' ασχολούμαστε τους πρέπει. Εγωπαθητική συμπεριφορά του παιδιού που έπεφτε από το ποδήλατο απέναντι στο άλλο το παιδοβούβαλο που του πήρε το παιχνίδι γιατί το πέρασε για σάντουιτς. Έρμη Ελλάδα. Οι χορτασμένοι παίζουν εγωιστικά μαζί σου στο όνομα της σωτηρίας και της ελευθερίας σου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι στην ΠΑΓΩΝΑ!!! Ας ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥς 40ΑΡΗΔΕς ΤΟΥ Γιώργου!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας εκτεθει ο Βαγιακος ρε παιδια μη βαζει τα ξαδερφια του καο τους φιλους του

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟΥΣ 40ΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ .ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΥΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ! Τουλάχιστον Η ΝΔ έχει τον Γίαννη τον Ταγκαλέγκα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε «πρωτευουσιάνοι» Αραχωβίτες, τι φρούτο είναι πάλι τούτη δώ που μας πασάρετε ως υποψήφια του Γ.Α.Π. ; Είναι με τα σωστά της; (θα μου πείτε βέβαια πόσο καλά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που “κατεβαίνει” με τον ΓΑΠ). Αλλά αυτή μάλλον έχει πρόβλημα. Μπλέκει τον διεθνιστή εθνεγέρτη Ρήγα με τον αριστοκράτη αναμορφωτή, αλλά κρατιστή κυβερνήτη Καποδίστρια, μπερδεύει το φιλελεύθερο Βενιζέλο με τον εχθρό του σοσιαλδημοκράτη Παπαναστασίου (στοιχειώδης άγνοια της Ιστορίας), ταυτίζει τους αγώνες του Ελληνικού λαού κατά των Γερμανών με τον απόντα και μετέπειτα νεκροθάφτη της αντίστασης Γ. Παπανδρέου. Αναγορεύει τον ιδρυτή του πελατειακού κράτους Α. Παπανδρέου σε σοσιαλιστή!!! Και στο τέλος μας καλεί Όλους μαζί (ρε μπας και έχει σχέση με τους «όλους μαζί» του Δήμου μας;) να νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας την εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας από τον αποδεδειγμένα ανθέλληνα Γιωργάκη. Αναρωτιέμαι τι άλλο θα δούμε από σας;
Νέοι καιροί , Νέα ήθη!