Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Δεν θα εκτεθεί ο Κλέαρχος

Δεν κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής ο Κλέαρχος Περγαντάς σύμφωνα με δήλωσή του που απέστειλε στα ΜΜΕ. Ο τέως περιφερειάρχης Στερεάς τονίζει ότι θα υποστηρίξει την προσπάθεια για πολιτική αλλαγή από μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση που θα επιχειρήσει την απομείωση του χρέους και την επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ακουστεί διάφορες φήμες για ένταξη του Περγαντά σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ίδιος με άλλη δήλωσή του πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε καλέσει τον λαό να ψηφίσει "αντιμνημονιακά". Ολόκληρη η σημερινή δήλωση του Κλ. Περγαντά είναι η εξής.


Στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές επέλεξα να δώσω τη μάχη με την ιδιότητα του πολίτη και όχι με αυτήν του υποψήφιου βουλευτή.

Θα στηρίξω την προσπάθεια για πολιτική αλλαγή ώστε μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση να διαπραγματευθεί εντός του ευρωπαϊκού κεκτημένου, για την απομείωση του χρέους, για την επιστροφή στην ανάπτυξη, για μια Δικαιότερη κοινωνία.


Κλέαρχος Περγαντάς
π. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν μας έδωσες την ευκαιρία να σε μαυρίσουμε σε αυτές τις εκλογές, γνωρίζοντας το στραπάτσο σου, θα μαυρίσουμε το κόμμα στο οποίο είσαι φιλικά προσκείμενος ή προσκυνημένος!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΚΛΕΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ. ΕΚΑΝΕ "ΚΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.; ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΕΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΚΡΙΜΑ Η ΦΑΝΗ ΚΛΠ .... ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ) ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ....ΜΕΓΑΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τί πάει να πεί π.Περιφερειάρχης? Δεν πήρε χαμπάρι ότι τώρα είναι απλός πολίτης όπως όλοι μας? Τί καλάμι έχει καβαλήσει? Έλεος, ας μας απαλλάξει κάποιος από τους ¨σωτήρες¨(!) μας..... Δεν θέλουμε άλλους κηδεμόνες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο το κλάμα ... του, που μας ανατρίχιασε !!!
... Μεγάλε δώσαμε,δώσαμε,μπορείς να ιδιωτεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΊΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΤΗΝ "ΤΕΛΕΙΑ"
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν θα κατέβεις στις εκλογές απλά μην κατεβαίνεις δεν χρειάζεται να μας το πεις κιόλας, ποιος νομίζεις ότι είσαι? Ένα τίποτα ήσουν και είσαι που σε έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ και ο Άκης και στο τέλος τος πούλησες κιόλας...! Άντε σπίτι σου αργόσχολε!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε και Ο ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ, που είχε καθήσει στο σβέρκο μας, με δικιά μας ευθύνη βεβαίως, βεβαίως-γιατί μόνοι τους δεν βγήκανε-ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!! Κλεό, τέλειωσαν τα παραγοντιλίκια σου! Σε λίγο θα κάνεις παρέα και με τους άλλους ανεπάγγελτους και αργόσχολους της πολιτικής, που θα πιούν το πικρό ποτήρι της βαριάς τους ήττας και που ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ! ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ! Άι......

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας πολιτικος -μαριονετα δημιουργημα του Λαλιωτικου-Τσοχατζοπολικου Lifestyle-Πασοκ.Στην ιδια κατηγορια με τον Χρυσοχοιδη ,που καποτε τον ειχαν ως ΝΟ 2 στην διαδοχη του κομματος της απατεωνιας!Ετσι και ο ''Κλεο'', ηταν προορισμενος για...''μεγαλα'' πραγματα,αφου ειχε δωσει το πολιτικο του στιγμα(χα!χα!) μεσα απο την ''επιτυχημενη'' επαγγελματικη (;) του πορεια...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εκτεθειμενος απο πολυ καιρο! Ηρθε η ωρα να πιει ολο το ποτηρι μεχρι τον πατο!Ποιο πατο δεν θα εχει...

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία 12:48 να ξεμπερδεύουμε μία και καλή από τους ανεπάγγελτους πολιτικούς(!) τύπου Κλεό και Καράμπελα! Είναι πραγματικό όνειδος για τη Βοιωτία να έχει τέτοιους πολιτικούς.......Επιβάλεται να μπεί .....Τελεία....Τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος τον ήθελε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΛΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΟΥ ? ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ~!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΛΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΟΥ ? ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ~!