Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Απόψε Δημοτικό Συμβούλιο στη Λιβαδειά


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώτο θέμα δεν θέλω να πιστέψω ότι η Πούλου θα επαναφέρει με την Δημοτική Αστυνομία τα παρκόμετρα. Δεν συμβαδίζουν αυτά με τις "νέες ιδέες" του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες είναι ταγμένη (;) Αν και δεν ξέρω κατά πόσο μια "αριστερή" Δήμαρχος θα επέτρεπε άμεση συνεργασία του Δήμου με την Αστυνομία!

Ανώνυμος είπε...

Το τζαμί την μάρανε την Γιούλα. Ρε χουμαααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Βρηκε νεο τροπο εσοδων:θα μας ταραξει στα προστιμα μεσω δημοτικης αστυνομιας και ΕΛ.ΑΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο υπάρχουν παρκόμετρα !
Επιτέλους να μπεί ένα τέλος στήν αναρχία πού επικρατεί στούς δρόμους ,στά πεζοδρόμια ,στούς πεζόδρομους, στά πάρκα με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και τήν καταστροφή τών πλακών και του πρασίνου πού όλοι εμείς πληρώνουμε μέσω τών δημοτικών τελών .

Ανώνυμος είπε...

'' Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο υπαρχουν παρκομετρα''Εισαι σιγουρος;Σε ποια επαρχιακη πολη(η δικη μας θεωρειται χωριο) αυτου του μεγεθους υπαρχουν παρκομετρα; Μαλλον στο μυαλο σου εχεις μπερδεψει τα μεγεθη.Υπαρχουν ευτυχως πολυ ποιο αποτελεσματικες λυσεις, που δεν φανταζεσαι,δεν θα στις αποκαλυψω, ψαξτο εκει που δεν εβαλαν παρκομετρα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι απ'αυτούς που απουσίαζαν ήταν και οι μόνιμα απόντες και στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή!

Ανώνυμος είπε...

9:34 έχεις πάει πέρα από την πετρομαγούλα ;

Ανώνυμος είπε...

4:52 Αν ετσι νομιζεις... εσυ που εχεις αποψη και ''ξερεις'' μιας κι εχεις πεταχτει μεχρι την Κατω Ραχουλα .''Τετοιο '' μυαλο να πηγαινει χαμενο...