Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Περίεργο χτύπημα γέφυρας στην Κωπαΐδα




του Δημήτρη Λάμπρου

















Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την πόλη της Αλιάρτου -εκτός από το Κέντρο Υγείας. Χθες το βράδυ γύρω στη 01.00 ένας δυνατός κρότος συντάραξε και ανησύχησε ολόκληρη τη βόρεια πλευρά και πολλοί κάτοικοι βγήκαν έντρομοι έξω. Η έρευνα έδειξε ότι ο ισχυρός θόρυβος προερχόταν από τη γέφυρα που απέχει 2 χιλιόμετρα από την Αλίαρτο, στον κεντρικό δρόμο της Κωπαΐδας, την οδό Αλιάρτου-Στροβικίου. Η γέφυρα έχει πληγεί και ο δρόμος παραμένει κλειστός
. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι επρόκειτο για έκρηξη μηχανισμού ή δυναμίτιδας αλλά μετά από ανεπίσημη εξέταση δεν φαίνεται να υπάρχουν τέτοια ίχνη. Η εντύπωση που δίνει η γέφυρα είναι ότι έχει χτυπηθεί με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο.
 Υπενθυμίζεται ότι στη γέφυρα αυτή είχε πριν από δυο χρόνια συμβεί τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τον πνιγμό σε δυο νεαρούς.
Ακόμα να σημειώσουμε ότι όλες οι γέφυρες στο δίκτυο της Κωπαΐδας είναι ημικατεστραμμένες και επικίνδυνες για τους οδηγούς χωρίς η Περιφέρεια να προβαίνει στις αναγκαίες επιδιορθώσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέος Γοργοπόταμος?

Ανώνυμος είπε...

η Περιφέρεια, στην οποία ανηκει η Κωπαϊδα, πρέπει αμεσως να φτιαξει το δρομο. Έχει σοβαρές ευθύνες.

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε από την Παπαθωμά να φτιάξει την Κωπαίδα.
Κανένα αντλιοστάσιο μόνο ίσως...