Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Οι τρεις βουλευτές Βοιωτίας

Ο Γιάννης Σταθάς και ο Θανάσης Σκούμας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ευ. Μπασιάκος από τη Νέα Δημοκρατία είναι οι νέοι Βοιωτοί βουλευτές. Υπεθυμίζεται ότι Σταθάς και Μπασιάκος ήταν ήδη βουλευτές στην προηούμενη βουλή του 2012 και πώς για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση η Βοιωτία είναι τριεδρική. 

6 σχόλια:

SPB είπε...

Μήνυμα για τον Καράμπελα το αποτέλεσμα των εκλογών: Ας πρόσεχε, η αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κατά τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο ΔΑΑ, έφερε το χθεςινό αποτέλεσμα που είδαμε....και κάτι άλλο, την προδοσία πολλοί αγάπησαν-τον προδότη κανένας! Ο πολιτικός βίος του Γιαννάκη θεωρείται ότι έκλεισε τον κύκλο του....
Άντε και καλά κρασιά....

Ανώνυμος είπε...

Μαχαίρα και Λιανός οι Εφιάλτες.
Σε συνεργασία με Μπασιάκο άφησαν την Λιβαδειά χωρίς Βουλευτή.
Με τι αντάλλαγμα;

SPB είπε...

10:11 Π.μ.,χωρίς βολευτή θες να πεις.....δεν έγινε και τίποτα...... θα ζήσουμε και χωρίς Κουτσούμπα και Καράμπελα.....ας πρόσεχαν......μην ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα.....οι άνθρωποι απλώς είναι ¨λίγοι ¨ ....

Ανώνυμος είπε...

Όποιος στενοχωριέται για τον Καράμπελα, να τον προσλάβει στην επιχείρησή του, γιατί έμεινε άνεργος τώρα !!!! Έλεος πια με τον Καράμπελα! Γλυτώσαμε, δόξασοι ο Θεός !

Ανώνυμος είπε...

Να περιμένουμε και την επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο παρακαλώ. Μικρές οι διαφορές...

Ανώνυμος είπε...

9:51 μ.μ.,δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καράμπελας περιμένει τη λύτρωση από το Πρωτοδικείο.....όμως δεν θα ¨κολατσίσει ¨.....πολιτική τέλος γι αυτόν!ΤΕΛΟΣ!!! τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία-μιας και είναι και χειμερινός κολυμβητής......τώρα που δεν θα έχει και τρεξίματα στη Βουλή !!!