Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στη Βοιωτία

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Καρακώστας Ευάγγελος Οικονομολόγος

Λαμπρούσης Αναστάσιος Ιστορικός

Μίγκου Ελένη Καθηγήτρια Αγγλικών

Παγώνας Κωνσταντίνος Αγρότης

Σταύρου Ελευθερία Φιλόλογος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ 24 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ 134 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

Καλώς και τις αριστερες δυνάμεις του συνταγματικού τόξου.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Λειβαδίτης. Παρακαλώ επίσης να εχω και το τηλέφωνο του ιστορικού γιατι θέλω να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί μου την ιστορία του Β Παγκοσμίου πολέμου.

Παραπολιτικός

Ανώνυμος είπε...

Για τη γιγάντωση της Χ.Α. Υπεύθυνοι είναι ΚΑΙ οι πολιτικοί που οδήγησαν την αγανάκτηση του λαού στην ψήφο διαμαρτυρίας της Χ.Α. Ωστόσο, τώρα θα μας οδηγήσουν στο Ποτάμι του Μπόμπολα και στο ΓΑΠ με το κίνημα για το ΔΝΤ

Ανώνυμος είπε...

Παραπολιτικέ καλή ιδέα, για να της μάθει πόσο πιόνι της ΕΣΣΔ ήταν το ΕΑΜ , για τις συμφωνίες περί "ανεξάρτητης " Μακεδονίας που υπέγραφαν οι κομμουνιστές με τους Βούλγαρους κ άλλες προδοτικές συμφωνίες(ακόμα κ με τους ναζί κατά τη διάρκεια αποχώρησης τους).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ(ΖΕΡΒΑΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ.ΣΤΟ You Tube ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ'' ΕΑΜ''ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ.ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΙΓΟ ''ΙΣΤΟΡΙΚΕ'' ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ.(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

Δέν καταλαβαίνω τον πανικό μερικών...τελικώς έχουμε δημοκρατία ;