Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς


13 σχόλια:

ΟΛΓΑ είπε...

κυρια θεοδωρου διαβασατε την παραπανω ανακοινωση των εργαζομενων για τις ελλειψεις παθολογων ιατρων στο νοσοκομείο λιβαδειας? τι εχετε να πειτε για να σας ψηφισει καποιος? με δεδομενο ότι εγιναν με ενεργειες τις ΝΔ. Αφορα και τους αλλους συνυποψηφιους σας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ !!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ !!ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ. 8 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΙΑΤΡΟ) ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΓΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΓΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΓΝ ΘΗΒΑΣ .ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ .(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!!ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΑΔΩΝΗΣ-ΒΟΡΙΔΗΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!! ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να δώσει λύση ο ΣΥΡΙΖΑ. να δεσμευτεί πως θα μεταφέρει ενα απο τα μεγάλα νοσοκομείο της Αθήνας στη Λιβαδεια.Προτιμητέο το ΚΑΤ λογω ΒΙΠΕ και χιονοδρομικού.

Παραπολιτικός

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ (ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΑΠΕΛΥΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΤΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

ΟΙ ΔΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΧ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΕΜΠΕΛΕΧΑΝΆ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 300-400 €

Ο ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τα μας στελνουν το βραδυ στη θηβα δεν υπαρχει τιποτα ουτε παθολογοι ουτε ορθοπεδικοι καλα δεν μιλαω για οφθαλμιατρους δερματολογους και τετοιες ειδικοτητες ειναι πολυτελεια κατι πρεπει να γινει θα χασουμε αδικα ανθρωπους δεν λειτουργει τιποτα!!πολυ λυπαμαι

Ανώνυμος είπε...

ολα τα λεφτα ο 10:50 και ολη η αληθεια για ολα τα νοσοκομεια της Ελλλαδος

Ανώνυμος είπε...

Ας απαντήσει οποίος θέλει
1.γιατι οι παθολόγοι του νοσοκομείου κάνουν μόνο 5 εφημερίες τον μήνα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερες ,μέχρι και 10;
2 γιατι δεν μετακινούν τον παθολογο του Κέντρου υγείας Διστόμου για εφημερίες στο νοσοκομειο;
3.γιατι δεν μετακινούν ούτε έναν γενικό ιατρό απο το ΚΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ αλλά τους στέλνουν για εφημερίες στο ΚΥ Λιδορικιου;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓIA ΤΗΝ ΕΠΙΛYΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Α;ΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !! ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ . ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ?????ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟΣ ΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι του κέντρου υγείας Ερυθρών χρησιμοποιηθήκατε με τον πιο ατυχή και άδικο τρόπο προκειμένου να καλύψετε αδυναμίες και αυθαιρεσίες του συστήματος. Την ίδια στιγμή που καλύπτατε 85 χιλιόμετρα οδικής απόστασης για να έρθετε να εφημερεύσετε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς συνάδελφοί σας από τα γειτονικά ΄προς το νοσοκομείο Λιβαδειάς κέντρα υγείας Αλιάρτου και Διστόμου αρνούνταν πεισματικά και εγωιστικά να συνδράμουν. Αγαπητοί φίλοι το σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης το οποίο η ειδικότητά σας καλείται να υπηρετήσει στην εποχή των μνημονίων απλά δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι το υπηρετείτε όταν τα ίδια τα νοσοκομεία που θα αποστείλετε ασθενείς δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Είναι το απόλυτα κωμικοτραγικό γεγονός να εξετάζετε ως γιατροί πρώτης γραμμής ασθενείς και να παραπέμπετε τους εξεταζόμενους σε ανύπαρκτης δομής και στελέχωσης νοσοκομεία. Κατ' αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσφέρατε όταν σας ζητήθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και κατά δεύτερο ένα συγγνώμη για τον τρόπο που σας αντιμετώπισαν. Όμως θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας για τα περιφερειακά ιατρεία του νομού τα 4 κέντρα υγείας αλλά και τα δύο νοσοκομεία και τον τρόπο που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν προς όφελος του νομού. Και μη βιαστείτε ν' απαντήσετε ότι χρειαζόμαστε προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού γιατί αυτό για καιρό θα πάψει να ισχύει. Έχει γεμίσει και πολύ καλώς η Ελλάδα γενικούς ιατρούς πως πιστεύετε ότι μπορούν να συνδράμουν στο εκρηκτικό πρόβλημα υποστελέχωσης των δύο νοσοκομείων στο νομό; μπορούν και είναι απαραίτητο να διατηρηθούν και τα δύο;πως λειτουργεί και σε τι επίπεδο παροχής υπηρεσιών το νοσοκομείο Θηβών; τι αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν ώστε να επιτυγχάνονταν καλύτερες υπηρεσίες στον πληθυσμό αναφοράς του; Πιστεύετε στην ανάπτυξη και στην πλήρη στελέχωση ενός τουλάχιστον νοσοκομείου στο νομό που θα μπορείτε ως λειτουργοί της πρωτοβάθμιας υγείας να παραπέμπετε τα περιστατικά σας και να νιώθετε ασφαλείς;Πόσο τραγική είναι πια η κατάσταση με το να λειτουργούν αποσυνδεδεμένα και ασυντόνιστα κέντρα υγείας και περιφερειακά ιατρεία που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι απλή και μόνο ηλεκτρονική συνταγογράφηση; Με εκτίμηση στο έργο που προσφέρετε!
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ / ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΚΟΛΙΘΟ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΑΛΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Η ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, persona non grada