Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Κοτσικώνας για δημοτικά τέλη στη Λιβαδειά




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς την βγάλατε τη Δεύτερη Κυριακή και τωρα την καταγγέλεται ;

Τελικά θα ψηφίσω Χαϊκάλη γιατι πλεον μονο την κωμική πλευρά των πραγμάτων μπορώ να δω........

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ,ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΓΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΟΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ "ΛΕΥΚΟ Η ΑΚΥΡΟ" .ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥ ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΚΤΗΚΕ Η ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η' ΔΙΑΦΩΝΕΙ)

Ανώνυμος είπε...

Αγώνα έκανε ο ντόκτορ για την Πούλου στον β γύρο. Λουστείτε την τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο DOKTOR ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥ.ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΠΟΥ Ο DOCTOR ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ Η' ΛΕΥΚΟ.Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ο DOCTOR ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ(Ο DOCTOR).(Π.Ι.Α)

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ,να και καποιοι που λενε τα πραγματα με το ονομα τους και μαλιστα με προτεινομενες λυσεις,ασχετα αν διαφωνω πολιτικα μαζι τους.Και παλι μπραβο κι ας εθελοτυφλουν οι αντιπολιτευομενοι ριχνοντας λασπη.

Ανώνυμος είπε...

Στον Δεύτερο γύρο όλοι ξέρουμε την γραμμή του Doctor όπως και αρκετών άλλων απ'τον Κοτσικώνα (αμφιβάλω αν τα γνωρίζει ο ίδιος) αλλά και πολλών απ'τον συνδυασμό του Ζιώγα, οπότε όπως αναφέρεται και πιο πάνω ας την λουστούν και αυτοί αλλά και μαζί με αυτούς και εμείς!!

Υ.Γ.
Doctor.., η ψήφος είναι ανώνυμη όπως και τα σχόλια. Η κοινωνία όμως δυστυχώς μικρή και γνωρίζει πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Για δειτε λιγο κι αυτο...
Άκυρες όλες οι «οριζόντιες» μειώσεις τελών που αποφάσισαν οι Δήμοι
18 Δεκεμβρίου 2014

Στην ακύρωση όλων των αποφάσεων εκείνων των Δήμων που αποφάσισαν οριζόντιες μειώσεις τελών ( όπως της Αθήνας , της Γλυφάδα , του Πειραιά ,του Ζωγράφου κ.α ) , προβαίνει ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ( πρώην Κρατική Περιφέρεια) , Μανώλης Αγγελάκας.
Αυτό κατέστησε σαφές στη συνάντηση που είχε με την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ε.Δ.Α. την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης και ο αντιπρόεδρος, Δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.
Ο κ. Αγγελάκας ανέλυσε στο προεδρείο της Π.Ε.Δ.Α. τις διατάξεις του Νόμου 3463/08.06.2006, βάσει του οποίου προβλέπεται η μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% ή η πλήρης απαλλαγή από την καταβολή τους για τρεις μόνο κατηγορίες: Απόρους, ανάπηρους και πολύτεκνους.
Ταυτόχρονα, τα έσοδα που θα χάνονται για τους Δήμους από τη χρήση του κοινωνικού αυτού μέτρου θα πρέπει να καλύπτονται από άλλες πηγές ώστε να είναι ισοσκελισμένοι οι προϋπολογισμοί.

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα
Βρε ταγάρι 6:19 αυτό αφορά δήμους οικονομικά προβληματικούς. Πέρα απο την καθοδήγηση της πλάκας διάβασε και καμια εγκύκλιο

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα
Βρε ταγάρι 6:19 αυτό αφορά δήμους οικονομικά προβληματικούς. Πέρα απο την καθοδήγηση της πλάκας διάβασε και καμια εγκύκλιο