Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Διαμαρτυρίες για την εορταστική μουσική στη Λιβαδειά

του Δημήτρη Λάμπρου











Διαμαρτυρίες δέχεται διαρκώς η viotia για τη μουσική κάλυψη και τα εορταστικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούγονται στη Λιβαδειά αυτές τις μέρες από τα μεγάφωνα. Σύμφωνα με τους αναγνώστες πρόκειται για τα ίδια και τα ίδια κλασικά τραγούδια που συνεχώς επαναλαμβάνονται ώσπου να γίνουν βαρετά κι έπειτα ενοχλητικά. Επιπλέον η ηχητική απόδοσή τους είναι πολύ κακή κι έτσι αντί να δίνουν έναν εορταστικό τόνο στην πόλη ακούγονται σαν θόρυβος, σαν οχλοβοή με διάσπαρτες κακοφωνίες και νότες προκαλώντας πονοκέφαλο στους εργαζομένους του κέντρου και των κεντρικών οδών. Δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή η viotia ποιος είναι ο υπεύθυνος για τις μουσικές επιλογές των εορτών και για τις ηχητικές εγκαταστάσεις αλλά οι διαμαρτυρίες των πολιτών είναι πολλές.
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέν είναι άσχημη η κίνηση να παίζεται μουσική , αν και ο στόχος είναι πάντα η κατανάλωση στο βάθος ...Πρέπει όμως να υπάρχει ισορροπία έντασης και ήχου ώστε να μήν γίνεται κακό πανηγύρι .Ομολογώ ότι πέρασα πρίν λίγο απο την Καραγιαννοπούλου στο ύψος της forthnet και είπα ότι το ηχείο στήν κολόνα που βρίσκεται μάλιστα και δίπλα σε μπαλκόνι με υπνοδωμάτιο δεν θα είχε καλή τύχη εάν έμενα εκεί με τέτοια ένταση !

Ανώνυμος είπε...

Εν όψη και εκλογών προτείνω να παίζουν Τσαούση το "τίνος καλύβα καίγεται τίνος μαντρί καπνίζει !!

ΥΓ

Μπορούν να παίζουν και πεντοζάλι για να χορεύουν οι κερδοσκόποι της Λιβαδειας

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτέ έχεις προσέξει τον 4ο όροφο του Δημαρχείου που του έχουν βάλει στο μπαλκόνι ένα πράσινο δίχτυ εξω απο το γραφείο της Δημάρχου ;
1/. Μήπως υπάρχει περίπτωση να αυτοκτονήσει η Δήμαρχος;
2/. Είναι χριστουγεννίατικος στολισμός;
3/. Πέφτουν σοβάδες και κινδυνεύουν οι περαστικοί;
(ωραίο Δημαρχείο !!!!! και του πληρώνουμε και ενοίκιο!!!! και οι υπεύθυνοι δεν έχουν τοπόθετήσει και κάποια σήμανση να ενημέρωνουν του ανυποψίαστους περαστικούς)

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπάρχει καμία φωτογραφία απο τα άλλα δημοτικά διαμερίσματα του ευρύτερου Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων να δούμε το στολισμό τους και να μάθουμε τι είδους μουσική παίζεται εκεί γιατί μάλλον η Κα Πούλου τους έχει γειώσει κανονικά μετά τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μας έχει γειώσει όλους κανονικά!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο στολισμός της πόλης είναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΙΤΣ έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά στην πλατεία που φαίνεται να έχουν κρεμάσει στα δέντρα στο παλιό Δημαρχείο ότι περίσσεψε όπως να'ναι! Όσον αφορά τη μουσική, επαναμβάνονται τα ίδια τραγούδια όλη μέρα τόσο πολύ και τόσο δυνατά που καταντά αφόρητο.

Επίσης θα έπρεπε το καλαθοφόρο όχημα του Δήμου να κάνει τους στολισμούς είτε το μεσημέρι είτε αργά την νύχτα και όχι σε ώρες αιχμής να σταματάει την κυκλοφορία στους δρόμους.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι καιρό στην Δημοτική Αρχή συντονίσεις τον στολισμό του Δήμου ή να έχεις εμπειρία ετών. Η οργάνωση και ο αυτοσχεδιασμός είναι φανερό ότι ΚΑΙ ΕΔΩ λείπουν!

Καλές Γιορτές!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε στα πρότυπα του Παρισίου,, αλλα που να το καταλάβετε [βλαχακια]......