Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ομιλία Μπακογιάννη στη Λιβαδειά


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΆ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΡΕΣΚΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο:
-Σας πήραμε σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο.
-Μας πήρατε , μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός σας είπε κ.Μπακογιάννη οτι εμεις θέλουμε να σας δώσουμε ιδιαίτερη χαρά με την παρουσία μας; Η απουσία μας θα είναι ιδιαίτερα αισθητή γιατί θέλουμε να σας δώσουμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΙΚΡΑ την Κυριακή και εμείς τότε θα χαρούμε ιδιαίτερα που θα δούμε τον καταποντισμό σας...Προετοιμαστείτε λοιπόν ψυχολογικά να αποδεχτείτε την ήττα σας.

Ανώνυμος είπε...

Άντε και την επόμενη, να κάνετε συγκέντρωση σε τηλεφωνικό θάλαμο. Ίσως τον γεμίσετε.

παλιός Δεξιός είπε...

Μη σε κακοφανεί αλλά αφού έχεις τη Φανή υπάρχει κι ο Θανάσος!

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο γόνος πόσα ένσημα έχει κολλήσει στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, αν έχει, και μετά ας έρθει να ζητήσει την ψήφο μας. Μαύρο και δαγκωτό στο χαϊβάνι που νομίζει ότι με το όνομα του μπαμπά θα συγκινήσει τους στερεοελλαδίτες.
Πραγματικά ο συνδυασμός του είναι ότι το χειρότερο έχει υπάρξει στην σύγχρονη πολιτική ιστορία αυτού του τόπου. Συνονθύλευμα εμετικών παλαιοπασόκων με ματαιόδοξους νεοδεξιούς λιγούρηδες που δεν έχουν πάρει μυρωδιά τι συνέβει στον τόπο μας και θέλουν να συνεχίσουν να μας κυβερνούν για να μας σώσουν για άλλη μια φορά, όπως τόσα χρόνια. Αν αυτόν τον άνθρωπο τον εκλέξουμε περιφερειάρχη είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και δεν θα μας φταίει πλέον κανείς. Μόνον το αδειανό μας το κεφάλι που αντί για μυαλό είναι γεμάτο άχυρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει πλάκα να δούμε στην πλατεία τα κομμούνια κ 50 μέτρα πιο πέρα τους πολιτικάντηδες του Μπακογιάννη να συνυπάρχουν. Τους ενώνει κ τους 2 το σύστημα που μια χαρά το υπηρετούν.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε βρε παιδιά, πρωτάρης είναι, πληρώνει και θα μάθει.

Ανώνυμος είπε...

Καλή περίπτωση, φιλόξενος χώρος. Το ερώτημά μου είναι αν θα μας κεράσει ή να πάρω μαζί μου και χρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Λένε πως μία γυναίκα μπορεί να σε ανεβάσει στα ουράνια, μπορεί όμως και να σε εξαφανίσει. Γι' αυτό το νου σου Κωστάκη, μην σου πάρει και τα ρέστα.

Ανώνυμος είπε...

Εκει που θα γινει η συναντηση πριν λιγο καιρο η φανουλα μας αποκαλουσε φασιστες νεοδημοκρατες...θα αποφυγουμε λοιπον να την ενοχλησουμε... οσο για τα αλλα καλα παιδια σιγα σιγα θα καταλαβουν

Ανώνυμος είπε...

αποψε ερχεται και ο Κλεο, για να στηριξει την Φανούλα του και τον Μπακομητρο και τον Ψυχογιο του. Έτσι για να καταλάβουμε ότι αυτος τους εστειλε στον Μπακογιαννη για το γραμματιο που είχε και άλλα λογια ναγαπιομαστε για τον Αποστολου δηθεν.