Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η ιστοσελίδα του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε και να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας, η οποία δημοσιεύτηκε επίσημα σήμερα (23/11/2013): http://www.arachovamuseum.gr/
Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για το Μουσείο, το οποίο οργανώνεται με τη βοήθεια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, για τις δραστηριότητές του, καθώς και για τον τοπικό παραδοσιακό πολιτισμό της Αράχωβας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε τακτικά τα επίσημα ενημερωτικά δελτία του Μουσείου, ενώ επίσης σας παρέχεται η δυνατότητα να επισκέπτεσθε τη σελίδα του Μουσείου στο facebook, να το ακολουθείτε στο twitter και να βλέπετε τα video που θα αναρτώνται στη σελίδα του στο youtube.
Επιδίωξή μας είναι να καταστεί σταδιακά το Μουσείο κέντρο υφαντικής τέχνης, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη παράδοση της Αράχωβας στον τομέα αυτό.
Oι παρατηρήσεις αλλά και οι ιδέες και προτάσεις σας για την ανάπτυξη και προώθηση του Μουσείου είναι πάντοτε πολύτιμες και ευπρόσδεκτες!
 
Καλή περιήγηση!

Με εκτίμηση
 Γιάννης Φάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια: