Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Η δημοσκόπηση του viotia για το ΠΑΣΟΚ


Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του viotia για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στον νομό Βοιωτίας.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δημασκοπήσεις στο δίκτυο δεν είναι επιστημονικές και εκφράζουν μόνον τους χρήστες που θέλησαν να ψηφίσουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν και η δημοσκοπιση αφορα μονο χρηστες διαδυκτιου και δεν ειναι αντιπροσωπευτικη της πλειοψηφιας του λαου τα στοιχεια δείχνουν οτι:
Η Τσονογλου είτε πραγματικά ξεχωρίζει και είναι απο τα φαβορί για την πρωτιά, είτε έχει πολλούς φίλους με πρόσβαση στο ιντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί και να έχει δίκιο ο ανώνυμος 1 αλλα απορώ ο Τόγιας δεν έχει κανενα φίλο...;
Ουτε στο διαδίκτυο;...

Ανώνυμος είπε...

Χθες το μεσημερι
Εσκασε μυτη ο Αλτσχάϊμερ. Ποιος είναι αυτός; Ο Κατσιμπάρδης ντε. Ποιος είναι αυτός; Μα ο πρώην υπουργός που δεν μπόρεσε να βγει ούτε Δήμαρχος, που με το ζόρι έβγαλε την κόρη του νομαρχιακή σύμβουλο στην τελευταία θέση, που μας έκανε πλύση εγκεφάλου για δύο μήνες στα ΜΜΕ για την υποτιθέμενη υποψηφιότητα του υιού του στις βουλευτικές, ενώ είναι γνωστό ότι το παιδί δεν γουστάρει την πολιτική και διαπρέπει σε πανεπιστημιακή καριέρα. Είναι αυτός που δεν κατανόησε ότι έπρεπε να πάει σπίτι του και προτίμησε να τον στείλει ο λαός. Ε λοιπόν αυτός μας έφερε ένα σενάριο που δεν το χάφτουν ούτε οι άνθρωποι του νεάντερταλ .
Μου θύμισε την γιαγιά μου που έλεγε σε φίλο μου ιατρό : ¨ ρε συ άμα δεις ότι ...το χάνω κάνε μου μια ένεση, μη λες σε κανένα τίποτα και εγώ από τώρα σε σχωρνάω¨.

Ευτυχώς γιαγιάκα δεν πήγες από αυτό που φοβόσουνα. Ενώ μερικοί άλλοι.....

Κακόμοιρε Κατσιμπάρδη ....