Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Ηττα Λεβαδειακού από Πανιώνιο με 2-0

Αιφνιδιάστηκε ο Λεβαδειακός στη Νέα Σμύρνη από έναν Πανιώνιο που έχοντας την κεκτημένη ταχύτητα της εκπληκτικής ευρωπαϊκής νίκης επί της Σοσό προηγήθηκε στο μόλις στο 12' με 2-0 και καθάρισε το παιχνίδι.

Τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά αν στο 2' ο Μοντόγια ήταν πιο εύστοχος στο σουτ που επεχείρησε. Ο,τι δεν κατάφερε ο άσος των Βοιωτών, πάντως, το πέτυχε ο Τζιμπούρ στο 5' όταν από μπαλιά του Μάκου βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού και πλάσαρε με επιτυχία τον Μπλάζιτς.
Πριν οι φιλοξενούμενοι συνέλθουν ο Τζιμπούρ ξαναχτύπησε: Στο 12' ο Μανιάτης έβγαλε τη σέντρα, ο Γονδουλάκης βρήκε με κεφαλιά τον Τζιμπούρ, ο οποίος για δεύτερη φορά έστειλε την μπάλα στο βάθος του τέρματος του Μπλάζιτς. Ο Λεβαδειακός αντέδρασε και στο 20' ο Ρούσεφ επεχείρησε δυνατό σουτ που όμως εξουδετέρωσε ο Κρέσιτς. Το ανοιχτό παιχνίδι του Λεβαδειακού επέτρεψε στον Πανιώνιο να εκδηλώσει επικίνδυνες αντεπιθέσεις αλλά οι Γονδουλάκης και Φερνάντεζ δεν κατάφεραν να παραβιάσουν για τρίτη φορά την εστία των πρασίνων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερή η πρόθεση του Λεβαδειακού να πιέσει ώστε να σκοράρει και να διεκδικήσει το παιχνίδι όμως το αποτέλεσμα ήταν μια φλύαρη υπεροχή που απέφερε μια ευκαιρία με τον Ρούσεφ στο 53' αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Το παιχνίδι, το οποίο σημειωτέον παρακολούθησαν 10.000 φίλαθλοι που αντέμειψαν με την παρουσία τους τον Πανιώνιο για την σπουδαία νίκη του στη Γαλλία, έληξε με μια ακόμη ευκαιρία τουΤζιμπούρ στο 89'.

Ο Λεβαδειακός ήταν και αυτή την Κυριακή αξιόμαχος, ειδικά αν ληφθεί υπόψιν η δυναμικότητα του Πανιωνίου. Ο αιφνιδιασμός, πρόβλημα καθαρά απειρίας, του στοίχισε αλλά η ομάδα αντέδρασε και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Εκείνο που πρέπει πάντως να αρχίσει να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία είναι το τελείωμα των φάσεων: ο Λεβαδειακός δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί εκτός έδρας και αυτό ίσως στοιχίσει στο μέλλον.
Από τον Λεβαδειακό διακρίθηκαν οι Μπλάζιτς, Ρούσεφ, Ζησόπουλος, Ντιμπαλά ενώ από τον Πανιώνιο οι Τζιμπούρ, Γονδουλάκης, Μανιάτης και Κρέσιτς.
Διαιτητής: Ρ. Κοντογιαννίδης (Σύνδεσμος Ξάνθης)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Πλετς, Μάκος, Νικολάου, Γουνδουλάκης (68΄ Καπετάνος), Φερνάντεζ (85΄ Βάγκνερ), Κόντι (46΄ Αραβίδης), Τζιμπούρ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Ποπόφ, Εμεράν, Θεοδοσιάδης, Αντερσον, Μήτσης (46΄ Λάτσκο), Σίντζιλορτζ (79΄ Μπασαλά), Ρούσεφ, Ζησόπουλος, Ντιμπαλά, Μοντόγια (46΄ Λεονάρντο).

4 σχόλια:

παράλληλος είπε...

Θα πάρουμε τους βαθμούς από την ΑΕΚ.
Και δεν θα είναι έκπληξη.

βοιωτός είπε...

Παράλληλε,
χλωμό το βλέπω. Η ΑΕΚ νομίζω ότι είναι πολύ καλή φέτος.
Πού έχεις χαθεί;

παράλληλος είπε...

Κάτι οι βόλτες στο Σεν Μόριτς, κάτι οι φωτιές που είχα να βάλω, κάτι τα δομημένα που τα έκανα τουρνέ ανά τας Ευρώπας, ήρθε και μια κατάθλιψη για τα ζόρια του Γιωργάκη, πολύ θέλει ο άνθρωπος;...

Την Κυριακή όμως στο γήπεδο (ή μήπως το Σάββατο?)

βοιωτός είπε...

Κυριακή 16:45