Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Οι δαπάνες των υποψηφίων9. Μιχάλης Γιαννάκης

Λιτό, προβλέψιμο, τύπου "ναβγειηυποχρέωση" είναι το προεκλογικό φυλλάδιο που επέλεξε για να επικοινωνήσει με τους Βοιωτούς ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία κ. Μιχάλης Γιαννάκης.
Λίγα λόγια προς τους ψηφοφόρους, το βιογραφικό και μόλις 4 φωτογραφίες (μία με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Σταύρο Δήμα) συνθέτουν το δίπτυχο, όπου φυσικά κυριαρχεί το πρόσωπο του βουλευτή.
Πιθανότατα, η απλότητα του φυλλαδίου εντάσσεται σε μια επικοινωνιακή στρατηγική χαμηλού προφίλ, η οποία απέδωσε τα μέγιστα το 2004 όταν ο κ. Γιαννάκης εξελέγη πανηγυρικά βουλευτής με 10.200 σταυρούς και που φυσικά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει.
Χαμηλού προφίλ ήταν και η κοινοβουλευτική θητεία του κ. Γιαννάκη και αυτό δημιούργησε ορισμένα προβλήματα στην προεκλογική του εκστρατεία σε σχέση με υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Ομως παρ' όλα αυτά ο Σχηματαριώτης πολιτικός διατηρεί αλώβητες τις πιθανότητες επανεκλογής του, εν μέρει και επειδή οι πολίτες έλκονται από την εξουσία.

Για εμάς σημαντική θα είναι η επόμενη θητεία του κ. Μιχάλη Γιαννάκη, εάν φυσικά εκλεγεί.Θα τον παρακολουθούμε εκ του συνέγγυς καθώς, κατά τη γνώμη μας, είναι εκείνος ο Βοιωτός πολιτικός ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τις εξελίξεις σε σχέση με την καταστροφή του περιβάλλοντος (και των ανθρώπων πλέον) στα Οινόφυτα και στον Ασωπό. Λόγω εντοπιότητας, λόγω σχέσεων με τους επιχειρηματίες, λόγω γνώσεων...

4 σχόλια:

agios thomas είπε...

Τωόντι χαμηλού προφίλ, μετρημένες κουβέντες και μαχητικός για τη νεολαία και το περιβάλλον της περιοχής. Όχι σαν κάτι περαστικούς διάτοντες αστέρες.
Άξιος να εκλεγεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο μιχάλης είναι πολιτικός χαμηλου προφίλ συγκροτημένος θα έχει πρόβλημα όμως σε αυτές τις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση θα δώσει μάχη για να επανεκλεγεί
κατοικος Παυλου

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιαννάκης μόνο γυναίκες στους ανύπαντρους δεν υποσχέθηκε. Εγώ απορω κε τον Καραμανλή πως τους ανέχεται κάτι τέτοιους μαυρογιαλούρους. Απορώ πως δεν τον προπηλάκισαν στα χωριά . Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη,
καλή τετραετία !
Δεν βρήκα άλλο e mail για να σου γράψω και η αναζήτηση στο Google με έφερε εδώ.Ελπίζω να σε δω στο Σχηματάρι.

ΑΥτήν την τετραετία έχεις την εμπειρία να προσφέρεις πολλά στον τόπο σου. Μη φοβάσαι τίποτα.Εγώ δεν ψηφίζω στο Βοιωτία.Θέλω όμως να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου.
Μπάμπης Στεργίου - Μαθηματικός - Χαλκίδα