Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Οι Εκκλησιάζουσες ανοίγουν τα Τροφώνια

Με τις "Εκκλησιάζουσες" ξεκινούν απόψε το βράδυ στις 9:00 τα Τροφώνια 2007 στη Λιβαδειά. Η παράσταση της κωμωδίας του Αριστοφάνη θα δοθεί το Ανοιχτό Θέατρο Κρύας από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και την Αττική Σκηνή. Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Θεολόγη και πρωταγωνιστούν ο Γ. Παρτσαλάκης, ο Τ. Χαλκιάς και ο Τ. Παλατσίδης.

Ασφαλώς για όλες τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις των Τροφωνίων το viotia θα σας ενημερώνει έγκαιρα.

5 σχόλια:

agios thomas είπε...

Ελπίζω να μην είναι η ίδια έκδοση που είδαμε στον Αγιο Θωμά του 2005, γιατί copy paste μου μυρίζει και αισθητική απαγοήτευση.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την χθεσινή παράσταση το τι σκουπιδαριό αφήσαμε πίσω μας δεν λέγεται . Θεωρητικά οι άνθρωποι που έχουν τέτοιες ανησυχίες, που βλέπουν τέτοιες παραστάσεις, είναι λιγάκι ¨καλύτεροι¨, είναι οι λεγόμενοι ¨κουλτουριάρηδες¨ . Φαντάσου! Είπα από μέσα μου εκείνη την ώρα, για να είναι έτσι ¨αυτοί ¨,σκέψου πως είναι οι ¨άλλοι¨. Παρατηρώντας καλύτερα διαπίστωσα ότι πρώτοι και καλύτεροι που άφησαν πίσω σκουπίδια ήταν οι αιρετοί της πόλης!
Καλά να πάθουμε έχουμε αυτούς που μας αξίζουν. Τελικά δεν υπάρχει ελπίδα, όλη η πόλη είναι ένα ατελείωτο σκουπιδαριό. Σχεδόν όλοι οι ¨πολίτες¨ αυτής της πόλης κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να την βρομήσουμε. Περιμένουμε να βγάλουμε τα σκουπίδια μας το Σάββατο και την Κυριακή που οι κάδοι είναι γεμάτοι και όταν φτάσουμε στον κάδο και υπάρχει μία πιθανότητα να έχει λίγο χώρο, όχι δεν θα σπάσουμε το νυχάκι για να σηκώσουμε το καπάκι, θα αφήσουμε την σακούλα απ’ έξω! Γιατί δεν θέλουμε να μυρίζει λίγο το μπαλκόνι μας για μια μέρα, αλλά να βρομάει συνέχεια ο δρόμος που δεν είναι δικός μας,(αλλά του γείτονα).
Αυτά τα λέω με αφορμή την χθεσινή παράσταση, που προς το τέλος της τραγουδούσαν οι ηθοποιοί για μας, ¨να περιμένουμε λίγο ακόμα¨ και μείς επιδεικτικά αποχωρούσαμε μπροστά τους βιαστικοί για να προλάβουμε το τρόλεϊ. Είναι κάτι στιγμές που το πιστεύω ότι είμαστε χειρότεροι και από ζώα.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ ανώνυμε καπως πρέπει να δουλεψουν και οι εργάτες της καθαριότητας του Δήμου. Αν τα μαζέυαμε όλα τι δουλειά θα έκαναν αυτοί μετά,το σκέφτηκες;
Το καλό είναι ότι στο οπισθόφυλλο του προγράμματος ο Τσιφής δηλώνει ότι συνεργάστηκε με όλους τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς. εγώ ξέρω κάμποσους που δεν δέχτηκαν ποτέ ούτε τηλεφώνημα. αλήθεια ποιός τα σχεδιάζει τα Τροφώνια; Τόσο πολύ βαριέται;

Ανώνυμος είπε...

15 Euro εισιτήριο , νομίζω ότι κάποτε κατηγορούσαν άλλους Δημάρχους ότι έχουν ακριβό εισιτήριο. Τώρα κάνουν τα ίδια.
Αρκετά δεν πληρώνουμε στα Δημοτικά τέλη? Κάτι για τους πολίτες δεν πρέπει να κάνει ο κύριος Τσιφής?

Ανώνυμος είπε...

Οι εργάτες καθαριότητας δεν είναι ή δεν πρέπει να είναι για το σκουπιδαριό των «ταλιμπάν». Είναι για φύλλα των δένδρων για ένα χαρτάκι που έφυγε κατά λάθος και γενικά για να έχουν την πόλη σαν το σαλόνι μας. Οι άνθρωποι κάθε μέρα ξεκινούν από το μηδέν. Αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι θέματα που ισχύουν σε όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς δεν κάνουμε ένα βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Από τον αιρετό, τον επαγγελματία, τον υπάλληλο, τον μαθητή, όλοι μα όλοι παράγουμε σκουπιδαριό. Αυτό έχουμε στην ψυχή μας αυτό βγάζουμε.