Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Ο Χρυσοχοΐδης στη Λιβαδειά

Σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. θα μιλήσει στη Λιβαδειά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Πρόκειται για την κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία, στην οποία βέβαια παρόντες θα είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να σημειώσουμε ότι, ως είθισται, η εκδήλωση θα ξεκινήσει γύρω στις 9:00, την ώρα δηλαδή πουσ την τηλεόραση θα αρχίζει το πολυαναμενόμενο debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συμμετοχή των πολιτών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοίτα να δείς βοιωτέ για το σχόλιο που κάνεις. Εγω προσωπικά εχω κανονίσει με φιλαράκια,πιτσούλες και μπυρίτσα να αράξουμε σπίτι για να δούμε τον Γίωργαρο το βράδυ να ταπώνει τον μπούλη τον Κωστάκη.Που να τρέχεις στο Χρυσοχοίδη τώρα. Αλλά βέβαια από την αλλή στις συγκέντρωσεις γίνεται νταραβέρι και γνωρίζεις και κανα μωρό.Είδες τι μωρά είχε στο Ηράκλειο.Είναι ένα δίλλημα δε λέω.

βοιωτός είπε...

Τσίου,
άμα λείψεις κι εσύ τι συγκεντρωση να γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Tha einai to ipoloipo 55% pou tha parei to Pasok sti viotia.Tha ithela na ixera esi ti tha kaneis to vradi tis 16 Semptember. Zevasoft na pareis einai ta kalitera sinisto

Ανώνυμος είπε...

55% νομίζω είναι λίγο , πως όμως στο γκαλοπ έβγαλε ο Βοιωτός την ΝΔ με 60% στη Βοιωτία?
2007 έχουμε και όχι 1961...

Ανώνυμος είπε...

Τρία πουλάκια κάθονται...Πάντως το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι συγκεντρώνει ποδοσφαιρόφιλον κοινόν. Γιώργαρος και τα μυαλά στα κάγκελα και Έμπαινε Γιώργαρε, είναι η πρωτότυπη συνεισφορά μου στην πολιτική φαρέτρα του κ.τσίου κλπ

βοιωτός είπε...

Μικρή συγκέντρωση, όπως αναμενόταν, μαϊμού.