Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Οι δαπάνες των υποψηφίων10. Ανδρέας Κουτσούμπας

Ερασιτεχνικό είναι η λέξη που ταιριάζει στο προεκλογικό έντυπο του υποψηφίου βουλευτή Βοιωτίας με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέα Κουτσούμπα. Ενα μικρό βιογραφικό, ένας σύντομος χαιρετισμός και μια μόνο φωτογραφία από προεκλογική συγκέντρωση με τον νυν δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο είναι τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις εσωτερικές σελίδες ενώ στο οπισθόφυλλο και το εξώφυλλο δυο φωτογραφίες του υποψηφίου συμπληρώνουν το δίπτυχο.


Οι πόζες παρωχημένες, το σύνθημα αδύναμο και ασαφές ακόμη και οι γραβάτες είναι παλαιάς κοπής και ξεπερασμένης αισθητικής. Το φυλλάδιο έχει λίγα λάθη, πολύ λιγότερα από όσα καταλογίζουν οι εσωκομματικοί αντίπαλοι στον κ. Κουτσούμπα.

Αλλοι ψιθυρίζουν ότι έχει εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με προβεβλημένο νομάρχη του ΠΑΣΟΚ, άλλοι ότι δεν έχει την παραμικρή διείσδυση σε ψηφοφόρους πέραν της Νέας Δημοκρατίας και άρα δεν φέρνει ψήφους στο κόμμα (επικαλούμενοι μεταξύ άλλων τις αρχαιρεσίες στο δικηγορικό σύλλογο όπου ο Κουτσούμπας έχασε καθαρά από τον Λουκά Μπίνιο επίσης της Ν.Δ.).

Και ο ίδιος όμως δημιουργεί εχθρούς με ταχύτητα και τραχύτητα που εκπλήσσει. Ιστορικός έχει μείνει ο καυγάς με τον Σταύρου, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βοιωτίας που έφτασε κοντά στη δικαστική διένεξη καθώς και ο προηγούμενος με τον Αριστείδη Τσιπλάκο.

Εν πάση περιπτώσει εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτά αλλά σε κάτι άλλο.

Ο κ. Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προέβη σε περιορισμένη μεν αλλά -νομίζουμε- παράνομη αφισοκόλληση. Για του λόγου το αληθές:


Αυτό νομίζουμε ότι είναι σοβαρό, πολλώ μάλλον που ο Ανδρέας Κουτσούμπας είναι δικηγόρος.

6 σχόλια:

nkalomiris είπε...

Σήμερα το απόγευμα ένας σκατομ...ς πέρναγε με το αγροτικό του και πέταγε ένα - ένα φυλλάδια στον δρόμο.
Ε! λέω θα είναι κανα κοματόσκυλο που κάνει το καθήκον του. Πάω κοντά να δώ ποιανού υποψηφίου είναι για να τον βρίσω που πετάει τα κωλόχαρτα με την φάτσα του και μας λερώνει την γειτονιά μας και βλέπω τον Κουτσούμπα.
Κουτσούμπα για να σε πω κύριο, όπως και οποιονδήποτε βλέπω στο πεζοδρόμιο, θέλω να βάλεις μετά τις εκλογές τον ίδιο σκατομ...κα να μαζέψει τα σκουπίδια σας.

Ανώνυμος είπε...

Euge Trofwnie!

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλίο... του Μπασιάκου το είδες Βοιωτέ;
Υπουργός γαρ...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κόσμο άκουσα ότι είχε Βοιωτέ χθες στη Λιβαδειά!
Αληθεύει... Λές να τον φάει το Γιαννάκη;

Ανώνυμος είπε...

Η πολιτικη εχει ως προυποθεση τουλαχιστον ενα μετριο επιπεδο, ενω αντιθετα η εμπαθεια παραγει υβρεις.
Τελικα εμειναν οι υβρεις στους εμπαθεις και η εμπαθεια στους υβριζοντες.

Ανώνυμος είπε...

αν καταλαβουμε καποτε οτι ο τοπος χρειαζετε ντοπιους για να αναπτυχθει τοτε η ανπτυξη θα αποτελεσει βιωμα και οχι ελπιδα.