Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Σταυρομαχίες στη Βοιωτία


Με μεγάλη διαφορά προηγήθηκαν ο κ. Νίκος Στάμος του κ. Ανδρέα Κουτσούμπα και ο κ. Βασίλης Τόγιας της κ. Βασιλικής Τσόνογλου στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση που διενήργησε το viotia.blogspot.com καλώντας τους αναγνώστες να απαντήσουν στην ερώτηση: "Ποιος θα είναι βουλευτής στις 17 Σεπτεμβρίου".
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δημoσκοπήσεις στο δίκτυο δεν είναι επιστημονικές και εκφράζουν μόνον το μέρος εκείνο των χρήστων που επέλεξαν να ψηφίσουν.

9 σχόλια:

Medeon είπε...

Βοιωτε οριν 2 ημερες επιχειρησα να αφησω ενα μηνυμα για τον θεμα της μοναδας ενεργειας στον Αγιο Νικολαο και δεν δημοσιευτηκε.Εχεις ενεργοποιησει μετριασμο των σχολιων μηπως?Apla το αναφερω γιατι δεν ειχα προσβλητικους χαρακτηρισμους απλα ασκουσα εντονη κριτικη στους χειρισμους Περγαντα

βοιωτός είπε...

Οχι, φίλτατε Μεδεών. Κάποιο λάθος έκανες εσύ ή κάτι άλλο συνέβη. ευτυχώς δεν έχει χρειατεί να ενεργοποιήσω τον μετριασμό καθώς όλοι φέρονται υπεύθυνα και τα λίγα κρούσματα εμπάθειας δεν νομίζω να τα παίρνει κανείς σοβαρά.

Πάντως έχεις χαθεί και μας λείπεις. Να υποθέσω ότι ετοιμάζεις συνολική και καταλυτική παρέμβαση για τις τελευταίες μέρες; :-).

Medeon είπε...

Οκ βοιωτε.θα ξαναπροσπαθησω αργοτερα να το στειλω.Εχω απλα πολυ δουλεια παντα το Σεμπτεμβρη και ο εργοδοτης μαλλον εχει καταλαβει οτι χανω χρονο στο ιντερνετ οποτε με ελεγχει περισσοτερο και εγω προσεχω περισσοτερω.Αυριο ερχομαι Λειβαδια αφου τελικα θα ψηφισω ισως για τελευταια φορα Βοιωτια,ετσι για να παρω και λιγο παλμο προεκλογικο στις κατα τα αλλα πιο μουγγες και περιεργες εκλογες που εγω προσωπικα εχω βιωσει.
Πολυ θα ηθελα να πιναμε και ενα καφεδακι εαν ηξερα ποιος εισαι αλλα παλι αυτο θα χαλουσε λιγο της ανωνυμη μαγεια της μπλοκοσφαιρας..

Με εκτιμηση

Medeon είπε...

Αγαπητε Βοιωτε.

Οκ δημοσιευτηκε.Δυο στηλες πιο κατω για οσους ενδιαφερονται σε Ενδεσσα και ΡΑΕ2.
Ευχαριστω ξανα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ σου μεταφέρω επί λέξη όλα αυτά που συζητάμε για σένα με τους σκεπτόμενους Βοιωτούς φίλου μου...
Αρωτιώμαστε, λοιπόν, πως είναι δυνατόν εσύ που μας ανέδειξες τόσα και τόσα ενδιαφέροντα θέματα, εσύ που "ανακάλυψες" την Καλλιόπη Τσιγιάννη, για παράδειγμα, που απέσπασε το βραβείο λογοτεχνίας, εσύ που μίλησες για το περιβάλλον, εσύ, ο ίδιος σκεπτόμενος πολίτης να ασχολείσαι μονίμως με τους πολιτικούς και ο,τι άλλο κάνουν για να μας κερδίσουν!
Μήπως αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος σου, γιατί εμείς άλλα είχαμε καταλάβει... και μπήκαμε στο μαντρί σου...
Είμαστε, όμως, έτοιμοι να λακίξουμε...
Σε παρακαλούμε να επιστρέψεις στην κοινωνία και στα προβλήματά μας, να μιλήσεις για παράδειγμα για τον ΟΣΕ και την αντιλαϊκή του πολιτική που διέκοψε την αμαξοστοιχία Στυλίδα - Αθήνα, να μιλήσεις για την αποκέντρωση... και άσε τους πολιτικούς, αυτοί δεν αλλάζουν, που λέει - έξυπνα - και το ΚΚΕ. Άλλαξέ τους τα φώτα λοιπόν εσύ, εσύ που μπορείς και με όλους εμάς (αυτή είναι η δύναμή σου) που σε διαβάζουμε και μιλάμε για σένα...
Στο ξανάπα και το προσπέρασες... Δώσε μας θέμα!!!
Μπες στην ουσία και άσε τις δαπάνες και το life style...
Ρώτα για τις θέσεις τους όσο προλαβαίνουμε!
Περιμένουμε με αγωνία... τα παιδιά του κάμπου!
Ανώνυμος 27

βοιωτός είπε...

Μεδεών,
καλή πατρίδα. Είναι πάντως εντυπωσιακό δείγμα στρεβλής Ελλάδας τύποι σαν εσένα να δουλεύουν για άλλους :-).

βοιωτός είπε...

Ανώνυμε 27,
σιγά-σιγά σχηματίζω την εντύπωση ότι κάτο φοβάσαι.
Αλλιώς είναι αδικαιολόγητη η επιμονή σου να πάψω να ασχολούμαι με την πολιτική. Ολα αυτά που λες, όλα τα θέματα, όλα οι θετικές και αρνητικές ειδήσεις, όλες οι θετικές και αρνητικές εξελίξεις είναι συνυφασμένες με την πολιτική κατάσταση. Και το life style, που εμείς δεν κάνουμε, είναι και αυτό μέρος μιας προεκλογικής εκστρατείας. Μόνο οι ισχυρογνώμονες δεν το βλέπουν (και όσοι φοβούνται αποκαλύψεις).

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα
Τετάρτη μεσημέρι στο κανάλι ΕΝΑ της Λαμίας σε συνέντευξή της η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ κα Αγάτσα είπε: ¨Το ΠΑΣΟΚ δεν υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια όπως υποσχότανε παλιότερα¨.
Συγχαρητήρια τόσο στην κυρία Αγάτσα για την ευστροφία του πνεύματός της όσο και στο ΠΑΣΟΚ για την επιλογή του ως υποφήφια!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι επιλογές των κομμάτων δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες. Έτσι έγινε και τώρα ... ειδικά με το ΠΑΣΟΚ.

Θυμάστε τον κ. Σταμούλη που ποτέ δεν τον άφησαν να θέση υποψηφιότητα ...